Η επιστροφή του Βαρέλα και η δοκιμή του Φερέιρα

Από paok24.com: Ο Αμπέλ Φερέιρα ξεκαθάρισε το τοπίο αναφορικά με την αλλαγή του Λέο Μάτος και την είσοδο του Φερνάντο Βαρέλα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Πηγή: paok24.com
Η επιστροφή του Βαρέλα και η δοκιμή του Φερέιρα

Ο έμπειρος στόπερ, πέρασε ένα δύσκολο διάστημα με τον τραυματισμό του στο γόνατο, πέρασε κι από την πόρτα του χειρουργείου, ωστόσο πλέον τα έχει αφήσει πίσω του όλα αυτά κι έχει επιστρέψει στη δράση.

Χθες, ο Βαρέλα μπήκε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα με τον Παναιτωλικό στη θέση του Λέο Μάτος, με τον Αμπέλ Φερέιρα να εξηγεί τους λόγους της αλλαγής και τον τρόπο, με τον οποίο αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, αναφέροντας:

"Από τον Μάτος πάντα περιμένω παραπάνω πράγματα. Αυτό που θέλαμε να δοκιμάσουμε με την αλλαγή του Βαρέλα, ήταν να παίξουμε με πεντάδα πίσω.

Να παίξουμε με 3 κεντρικούς αμυντικούς και 2 στα άκρα τον Γιαννούλη και τον Λημνιό και να δούμε πως θα αντιδρούσε η ομάδα, παίζοντας αυτόν τον σχηματικό. Ο Μάτος δέχθηκε μία κάρτα χωρίς λόγο λίγο πριν βγει και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Πιθανότατα, αν δεν είχε πάρει αυτή την κίτρινη κάρτα θα έβαζα τον Εσίτι".

Διαβάστε ακόμη...