Κληρώνει στο Κύπελλο - Στη... μάχη ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Άρης

Από sdna.gr: Το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με τη συμμετοχή και των πέντε πρώτων ομάδων της περσινής Σούπερ Λιγκ. Για ποιον λόγο η κληρωτίδα δεν θα βγάλει ντέρμπι. Το SDNA θα είναι εκεί...
Πηγή: sdna.gr
Κληρώνει στο Κύπελλο - Στη... μάχη ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Άρης

Με τη συμμετοχή των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Ατρόμητου, Άρη αλλά χωρίς την προοπτική για ντέρμπι, θα διεξαχθεί το μεσημέρι (13.00), η κλήρωση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Πάρκο Γουδή.

Οι πέντε πρώτες ομάδες της περσινής περιόδου στη Σούπερ Λιγκ ρίχνονται σε αυτή τη φάση στους αγώνες του θεσμού αλλά δεν προβλέπεται να παίξουν μεταξύ τους, ούτε με τον Παναθηναϊκό που πέρσι τερμάτισε 8ος, καθώς μετέχουν στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Μαζί τους ο Πανιώνιος που είχε έρθει 6ος και η 7η Λαμία, που προκρίθηκαν από τη προηγούμενη φάση.

Στο δεύτερο γκρουπ θα είναι οι υπόλοιπες ομάδες που προκρίθηκαν από την προηγούμενη φάση. Δηλαδή, οι: Ξάνθη, Βόλος, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης, Τρίκαλα.

Συνολικά από τις 16 ομάδες, οι 13 είναι από τη Σούπερ Λιγκ ενώ το εισιτήριο έχουν εξασφαλίσει ακόμη ο πρωτοπόρος της Σούπερ Λιγκ 2 ΠΑΣ Γιάννινα, η Καλαμάτα και τα Τρίκαλα από τη Football League.

Γηπεδούχος είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη. Οι αγώνες είναι διπλοί. Οι ημερομηνίες των παιχνιδιών της φάσης των «16» σύμφωνα με πληροφορίες είναι 7-9/1 και 14-16/1.

Διαβάστε ακόμη...