Ο Τσόχλας 3ος πασέρ στην ιστορία του ΠΑΟΚ!

Από esake.gr: Ο Απόλλων Τσόχλας με τις τρεις ασίστ που είχε χθες, έφτασε τις 349 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα, ξεπέρασε τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα που είχε 346 στην τετραετία 1998-2002 και έφτασε τον Μπάνε Πρέλεβιτς
Πηγή: esake.gr
Ο Τσόχλας 3ος πασέρ στην ιστορία του ΠΑΟΚ!

στην 3η θέση της σχετικής λίστας, με βάση τους αριθμούς από το 1992-93.

Ακόμη ο έμπειρος γκαρντ που διανύει την 7η σεζόν του στον Δικέφαλο, με τα δύο κλεψίματα που έκανε, έφτασε τα 82, ξεπέρασε τους Τζον Κόρφα, Φιλ Γκος και έφτασε στη 13η θέση της σχετικής λίστας τον Αντώνη Κόνιαρη.

*Δύο παίκτες του ΠΑΟΚ έφτασαν σε “double-double” κι έτσι ο Δικέφαλος μετράει πλέον πέντε τέτοιες επιδόσεις και είναι μόνος στην κορυφή της σχετικής λίστας. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι και τα πέντε τα σημείωσαν δύο παίκτες.

Ο Αντουέιν Ουίγκινς έφτασε για τρίτη φορά σε μία τέτοια επίδοση (12π, 10ρ.) μετά από εκείνες με το Περιστέρι Winmasters (11π, 11ρ.) και το Ρέθυμνο Cretan Kings (17π, 12ρ.) και έτσι “έπιασε” στη 2η θέση της σχετικής λίστας τους Οκτάβιους Έλις και Τερέλ Παρκς αφού στην 1η ανέβηκε χθες ο Σον Έβανς του Ηφαίστου.

Ο Ζέιν Νόουλς από την πλευρά του (13π, 11ρ.) έφτασε για δεύτερη φορά σε “double-double” μετά από εκείνη κόντρα στη Λάρισα (13π, 10ρ.).

Διαβάστε ακόμη...