Ξέρει την αποστολή του

Από paok24.com: H 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, βρίσκει τον ΠΑΟΚ με ρεκόρ 3-7 και η ανάγκη για νίκη σήμερα, στην έδρα του Λαυρίου, είναι μεγάλη.
Πηγή: paok24.com
Ξέρει την αποστολή του


Το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει καταφέρει ακόμα, να κερδίσει κάποιο παιχνίδι μακριά από το Παλατάκι, αποτελεί από μόνο του ένα αξιοσημείωτο στοιχείο, αλλά από τη στιγμή που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, το «πρέπει» για τη νίκη σήμερα, μεγαλώνει.

Προφανώς και η αποστολή του ΠΑΟΚ σήμερα, δεν είναι εύκολη, αφού η επιβάρυνση των τελευταίων εβδομάδων δεν είναι μικρή, για τους περισσότερους παίκτες και θα χρειαστεί 100% συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του αγώνα. Σχεδόν σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια του, φέτος, δεν το έχει καταφέρει αυτό, καλείται να το καταφέρει σήμερα...

Ο Νόουλς δεν είναι πλήρως έτοιμος, αλλά ακολούθησε κανονικά την αποστολή και, εκτός απροόπτου, θα είναι στη διάθεση του Κώστα Χαραλαμπίδη.

Το Λαύριο από την πλευρά του, έχει ρεκόρ 5-5 μετά από δέκα αγωνιστικές, αλλά στις τρεις τελευταίες, μετράει ισάριθμες ήττες, κόντρα σε αντιπάλους όπως η ΑΕΚ (εντός), ο Ηρακλής (εκτός) και ο Προμηθέας (εκτός). Για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη, το... «κυκλωμένο» για νίκη παιχνίδι στο πρόγραμμα των τελευταίων εβδομάδων, είναι το σημερινό.

Το Λαύριο βασίζεται σε μια εξάδα ξένων, που μπορεί οι περισσότεροι να μην έχουν μεγάλη εμπειρία, αλλά δεν τους λείπει το ταλέντο και αθλητικότητα, με τον ΠΑΟΚ να καλείται να έχει μεγάλη συγκέντρωση, ειδικά στην άμυνα, ένας εναντίον ενός.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Αναστόπουλος Π., Καλδίρης και Αναστόπουλος Α.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 17:45 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από την

Διαβάστε ακόμη...