Απίστευτη κατάντια για την Nova : Λογοκρισία σε FIFA-UEFA αφαιρώντας την επίθεση Μαρινάκη σε Χούμπελ! (pics)

Από thessports.gr:Απίθανη και σπάνια ενέργεια της NOVA που... λογόκρινε την ανακοίνωση ΕΠΟ-FIFA-UEFA αφαιρώντας το σημείο που αναφέρεται στην επίθεση Μαρινάκη στον Χούμπελ!
Πηγή: thessports.gr
Απίστευτη κατάντια για την Nova : Λογοκρισία σε FIFA-UEFA αφαιρώντας την επίθεση Μαρινάκη σε Χούμπελ! (pics)

Η ανακοίνωση-κόλαφος σε άλλα Μέσα προβλήθηκε δεόντως και σε άλλα... αποσιωπήθηκε, ωστόσο αν υπάρχει κάτι που αξίζει να σημειωθεί- και δείχνει πολλά για το σήμερα και το αύριο στον ελληνικό αθλητισμό- είναι η λογοκρισία στην οποία υποβλήθηκαν FIFA-UEFA.

Όπως μπορεί να παρατηρήσει κάποιος στην εικόνα, η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε κανονικά στην ιστοσελίδα της NOVA, αλλά όλως παραδόξως απουσιάζει το σημαντικότερο σημείο της: Αυτό που γίνεται δημόσια καταδίκη της επίθεσης Μαρινάκη στον Χούμπελ!

Αντ' αυτού αναφέρεται πως ... «Στη Νυόν έγινε συζήτηση για το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα γεγονότα, ενώ αναλυτικές αναφορές συντάχθηκαν και θα αξιολογηθούν αναλόγως».

Τι αναφέρει λοιπόν η... πραγματική ανακοίνωση που είναι δημοσιευμένη στο site της ΕΠΟ και φέρει την έγκριση των UEFA-FIFA;

«Το συμβάν που έλαβε χώρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, εμπλέκοντας υψηλόβαθμους αξιωματούχους της FIFA και της UEFA συζητήθηκε ιδιαίτερα και καταδικάστηκε από όλους. Αναλυτικές αναφορές συντάχθηκαν και θα αξιολογηθούν αναλόγως».

Κι όμως, η NOVA πριν ακόμα πουληθεί επισήμως στον Βαγγέλη Μαρινάκη, «ξέχασε» το συγκεκριμένο σημείο και το παρουσίασε με τέτοιο τρόπο που αν μη τι άλλο προκαλεί τεράστια ερωτηματικά για το τι θα συμβεί όταν και αν εγκριθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η πώλησή της.

Να μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι το ελληνικό πρωτάθλημα – το οποίο έχει ως βασικό τηλεοπτικό πάροχο τη NOVA – λόγω των όσων έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της θλιβερούς επταετίας 2010-2017, διεξάγεται εδώ και τρία χρόνια υπό την αιγίδα FIFA-UEFA, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τη στάση των ποδοσφαιρικών διεθνών αρχών...

Διαβάστε ακόμη...