«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Από inpaok.com:Η παίκτρια και μια εκ των αρχηγών της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Ελένη Κακαμπούκη, μίλησε στο INPAOK, για τη νίκη και τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας, για το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Ατρόμητο, για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει δεχθεί ακόμα τέρμα, για το επίπεδο του πρωταθλήματος και το Champions League, για τις μεταδόσεις του «ασπρόμαυρου» ερασιτέχνη, αλλά και για τον κόσμο του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας και τα δύο γκολ που πέτυχε:

«Στην αρχή μας δυσκόλεψε λίγο ο αέρας, δεν μπορούσαμε να βγάλουμε κάποια πράγματα. Στην συνέχεια η ομάδα βρήκε τα πατήματά της, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο με συνδυασμούς βάλαμε τα γκολ. Για τα γκολ τα δικά μου, σίγουρα είναι ευχαρίστηση να σκοράρεις, και θέλω να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει».

Για το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Ατρόμητο και αν με νίκη τελειώνει η υπόθεση τίτλος:

«Το τέλος του πρωταθλήματος είναι ακόμα μακριά. Έχουμε δρόμο ακόμη, όμως ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που μας ακολουθεί στην βαθμολογία. Σίγουρα με νίκη θα απομακρυνθούμε κι άλλο, θα μας δώσει άλλο... αέρα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες, να αποδώσουμε αυτό που πρέπει και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει δεχθεί ακόμα τέρμα:

«Είναι στόχος μας να κρατήσουμε το μηδέν. Η άμυνα ξεκινάει από την επιθετική γραμμή, μέχρι την τερματοφύλακα. Ο προπονητής έχει την νοοτροπία ότι η ομάδα πρέπει να είναι συμπαγής, να μην δέχεται επιθέσεις και εμείς προσπαθούμε να το κάνουμε».

Για το αν έχει αντίπαλο ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και αν το επίπεδο του πρωταθλήματος δεν βοηθάει τον Δικέφαλο στο Champions League:

«Το επίπεδο στο Champions League είναι πολύ υψηλό και εμάς δεν μας βοηθάνε τα παιχνίδια της Ελλάδας, όταν κερδίζεις με σκορ μεγάλα. Αυτό δείχνει ή ότι ο ΠΑΟΚ είναι τόσο καλός ή έχουν αποδυναμωθεί οι υπόλοιποι ή και τα δύο. Απλά θα θέλαμε τα παιχνίδια να είναι ντέρμπι, ώστε να μπορέσουμε να δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο στο Champions League».

Για τις μεταδόσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες γι' αυτό. Επιτέλους μπορεί να μας δει κόσμος και ειδικά φίλοι μας, συγγενείς μας, μπορούν να μας δουν, μέσω του ίντερνετ, ενώ δεν μπορούν να έρθουν στο γήπεδο. Θέλουμε να συνεχιστεί αυτό, ώστε να γίνει διαφήμιση και σιγά-σιγά το γυναικείο ποδόσφαιρο να βρεθεί εκεί που του αξίζει».

Για τον κόσμο:

«Τους θέλουμε δίπλα μας. Κάθε Κυριακή θέλουμε να έχει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Βέβαια ελπίζουμε το γεγονός πως μεταδίδονται τα παιχνίδια να μην μας γυρίσει αρνητικά και δεν έρχεται κανείς (σ.σ. γέλια)».

Διαβάστε ακόμη...