«Πήγα για την πρωτιά, αλλά…»

Ο πυγμάχος του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μουρατίδης, μίλησε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας, όπου και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, για τον επόμενο και προσωπικό του στόχο, αλλά και για την πυγμαχία του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
«Πήγα για την πρωτιά, αλλά…»

Για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου:

«Ήρθα για να πάρω την πρώτη θέση, ήμουν προετοιμασμένος γι' αυτό, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα ήθελα. Στον πρώτο γύρο είχα ένα τραύμα, το οποίο όμως μου επέτρεψε ο γιατρός να συνεχίσω.

Στο πρώτο round, το μάτι του αντιπάλου σκίστηκε, και πέρασα έτσι στην επόμενη φάση, έκανα την ίδια μέρα τα ράμματα, αλλά την επομένη δεν μου επετράπη να αγωνιστώ, καθώς δεν γίνεται να συμμετέχει κάποιος αθλητής με ράμματα στους αγώνες, και έτσι πήρα την τρίτη θέση, επειδή δεν ήταν πολλά τα παιχνίδια».

Ο επόμενος στόχος:

«Τώρα θα προετοιμαστώ στην Ολλανδία για το διεθνές κύπελλο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει τον Φεβρουάριο, ώστε να παρουσιαστώ όσο το δυνατόν πιο έτοιμος».

Ο προσωπικός του στόχος:

«Σίγουρα η συμμετοχή σε μία Ολυμπιάδα είναι ο μεγάλος στόχος κάθε αθλητή, αλλά αυτή τη στιγμή αυτό για μένα φαντάζει μακρινό, πρέπει να επικεντρωθώ στους βραχυπρόθεσμους στόχους που έχω θέσει».

Για την πυγμαχία του ΠΑΟΚ:

«Είναι πολύ σημαντικό που ο ΠΑΟΚ έχει τον κ.Μάλλιο ώστε να τρέχει αυτά τα αθλήματα, θέλω να τον ευχαριστήσω για την προσφορά τους προς εμάς, και να ευχηθώ στον ΠΑΟΚ αλλά και σε αυτόν πολλές επιτυχίες και πολλά μετάλλια».

Διαβάστε ακόμη...