Στον ΠΑΟΚ βλέπουν μποξ! (pics)

Από inpaok.com:Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ δίνει το παρών στο PAOK Sports Arena, προκειμένου να παρακολουθήσουν το κορυφαίο Boxing Event που διοργανώνεται στην Ελλάδα από τον Ολυμπιονίκη και πρώην αθλητή του Δικεφάλου, Ηλία Παυλίδη.
Πηγή: inpaok.com
Στον ΠΑΟΚ βλέπουν μποξ! (pics)

Πρόκειται για μια διοργάνωση που θα φιλοξενήσει κορυφαία ονόματα της επαγγελματικής πυγμαχίας, τόσο εγχώρια, όσο και με διεθνή αντίκτυπο. Μια «μάχη» για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ευρώπης ανάμεσα στον Φεντόρ Παπάζοφ με τον Πολωνό Μίχαλ Τσουντέτσκι.

Επίτιμος καλεσμένος θα είναι ο Roy Jones jr, ο οποίος από το 1989 ως και το 2018 κατάφερε να κατακτήσει παγκόσμιους τίτλους σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες κιλών. Πρόκειται για έναν θρύλο της πυγμαχίας που θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στο μοναδικό υπερθέαμα.

Ήδη στο Παλατάκι δίνουν το παρών ο Χρήστος Καρυπίδης, Ομάρ Ελ Καντουρί, ο Σβέριρ Ίνγκασον, ο Χοσέ Κρέσπο και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που εκπροσωπούν τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, προκειμένου να παρακολουθήσουν την μάχη ανάμεσα στον Παπάζοφ και τον Τσουντέτσκι.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Διαβάστε ακόμη...