Αυλαία στο παγκόσμιο για την Φερφόλια

Από paok24.com: Το... ταμείο της διεθνής παίκτριας του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Αυλαία στο παγκόσμιο για την Φερφόλια

Τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται στην Ιαπωνία, ολοκλήρωσε η αθλήτρια του ΠΑΟΚ, Τέγια Φερφόλια με την εθνική Σλοβενίας.

Οι αγώνες των ομίλων ξεκίνησαν με μεγάλη νίκη της Σλοβενίας επί του φαβορί για την πρωτιά, Ολλανδία, με 26-32, με την Τέγια Φερφόλια να πετυχαίνει ένα τέρμα.

Δυστυχώς για την αθλήτρια του ΠΑΟΚ Mateco, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς ακολούθησαν δύο συνεχόμενες ήττες από τις Νορβηγία με 20-36 και Αγκόλα με 24-33, με την αθλήτρια του Δικεφάλου να πετυχαίνει ένα τέρμα στο παιχνίδι με την αντίπαλο την αφρικανική χώρα.

Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, η Σλοβενία έκανε μία νίκη κόντρα στην Κούβα με 26-39 και μία ήττα κόντρα στην Σερβία με 29-27, τερματίζοντας στην 5η θέση του ομίλου, που την οδήγησε στα παιχνίδια για τις θέσεις 17-20.

Εκεί, αντιμετώπισε στο πρώτο παιχνίδι την Βραζιλία, χάνοντας με 19-32 και στη συνέχεια το Κονγκό, το οποίο κέρδισε με 29-27, με την Τέγια να πετυχαίνει ακόμα ένα τέρμα και την Σλοβενία να τερματίζει στην 19η θέση.

Διαβάστε ακόμη...