ΠΑΟΚ: Το ΔΣ, τα οριακά οικονομικά και η σκέψη αλλαγών

Απο basketplus.gr: Η χρονιά (ημερολογιακά) τελειώνει σε δύο εβδομάδες αλλά ο Γολγοθάς του ΠΑΟΚ στο οικονομικό κομμάτι συνεχίζεται. Το ταμείο παραμένει άδειο μπροστά στις πάμπολλες υποχρεώσεις. Το PAOKfamily ακόμα δεν έχει πάρει τα... πάνω του και αύριο (σήμερα σε ΔΣ συζητήθηκαν πολλά για τα οικονομικά) θα αποφασιστεί μια συνέντευξη τύπου για να προωθηθεί η καμπάνια πάντα σε συννενόηση με τους οργανωμένους. Ενήμερη για αυτό και η ΠΑΕ...
Πηγή: basketplus.gr
ΠΑΟΚ: Το ΔΣ, τα οριακά οικονομικά και η σκέψη αλλαγών

Οι παίκτες περιμένουν δόσεις Νοεμβρίου (κάποιοι Έλληνες και Οκτώβριο), οι "πρώην" είναι στα όρια τους μετά τους διακανονισμούς του Σεπτεμβρίου, έχοντας πάρει μια μόνο δόση-πλην ελαχίστων εξαιρέσεων-και με την έλευση του Γενάρη το ΒΑΤ θα έχει πολύ δουλειά (Χάτσερ, Γκος και ορισμένοι ακόμα έχουν αρχίσει την σχετική διαδικασία), ενώ αυξημένες είναι οι ανάγκες για το δημόσιο Δεκεμβρίου.

Το πρόβλημα εντείνεται από την στιγμή που πλέον στην ομάδα θέτουν και αγωνιστικό ζήτημα μετά την εικόνα του ΠΑΟΚ στην Πόλη. Τα παράπονα για την παρουσία του Λιούις είναι πολλά και έντονα, εκφράζεται πλέον ανοικτά ανησυχία για το πως θα ανταποκριθεί η ομάδα με τόσο μεγάλο πρόβλημα στον άσο και έτσι συζητήθηκαν ήδη αλλαγές.

Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να αρθεί το ban του Κρουμπάλι (32000 δολ.) και παράλληλα να βρεθούν 5-6 χιλιάδες δολάρια το μήνα για το επόμενο 5μηνο ώστε να γίνει μια αλλαγή. Το πλάνο έχει δύο δρόμους.

Στον 1ο τίθεται θέμα απλά μια αλλαγή είτε Λιούις, είτε Εγκεκέζε ώστε να αποκτηθεί άσος και στον 2ο έγινε κουβέντα εσωτερικά-εφόσον εξασφαλιστούν έξτρα χρήματα-για δύο αλλαγές αναφορικά με τους παραπάνω παίκτες. Πάντως από την στιγμή που τα χρήματα λείπουν, για την ώρα στον ΠΑΟΚ προσανατολίζονται σε μια αλλαγή με σαφή στόχο ενίσχυσης στο πόιντ γκαρντ. Ακόμα και αν η αλλαγή αφορά τον Αμερικανονιγηριανό... Τον Χαραλαμπίδη δεν τον ενοχλεί να έχει τριπλέτα άσων με τον Λιούις δεύτερο και τον Τσόχλα τρίτο.

Αυτό βέβαια αυξάνει την ανάγκη ρευστότητας και προφανώς ακόμα και τα 70 χιλιάδες ευρώ που πρόσφερε ο Ιβάν Σαββίδης (το ισόποσο του πριμ που έδωσαν οι ποδοσφαιριστές) δεν φτάνουν για να κλείσει κάθε απαιτούμενη τρύπα.

Ωστόσο στην ΚΑΕ προσπαθούν να "εκμεταλλευτούν" τις συζητήσεις που είχε κάνει ο Καραμπέρης με την ΠΑΕ για να ενσωματωθούν τα μπασκετικά τηλεοπτικά στο PAOK TV (για την επόμενη σεζόν), ενώ η νυν διοίκηση έχει εκπονήσει πλάνο χορηγικό σε πράλληλη... σύνδεση με την ΠΑΕ, πάντα όμως για την επόμενη σεζόν. Για αυτό και στο Παλατάκι το βασικό άγχος είναι το πως θα βγει η φετινή αγωνιστική περίοδος και τι θα έχει αφήσει τον Μαίο του 2020.

Διαβάστε ακόμη...