Απαγόρευση οργανωμένων μετακινήσεων των οπαδών των ΠΑΟΚ, Άρη, ΑΕΚ και Ολυμπιακού

Από sdna.gr: Στοπ στις οργανωμένες μετακινήσεις των οπαδών των ΠΑΟΚ, Άρη, Ολυμπιακού και ΑΕΚ από τον Λευτέρη Αυγενάκη για την τρέχουσα αγωνιστική.
Πηγή: sdna.gr
Απαγόρευση οργανωμένων μετακινήσεων των οπαδών των ΠΑΟΚ, Άρη, ΑΕΚ και Ολυμπιακού

Στην απαγόρευση οργανωμένων μετακινήσεων οπαδών σε τέσσερα παιχνίδια, που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1 και ενός που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα για την Πέμπτη αγωνιστική, προχώρησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκης. Στους αγώνες αυτούς επιτρέπεται η μεμονωμένη μετακίνηση.

Συγκεκριμένα αποφάσισε:

- Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 15-12-2019 και ώρα 19:30 στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΟΦΗ – ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 14-12-2019 και ώρα 17:15 στο γήπεδο «Θ.Βαρδινογιάννης», για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 14-12-2019 και ώρα 20:00 στο γήπεδο του XANTHI F.C., για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην Τρίπολη, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 15-12-2019 και ώρα 19:30 στο γήπεδο του ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ στην Τρίπολη, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 19-12-2019 και ώρα 19:30 στο γήπεδο Ν.Σμύρνης, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές

Για τους δύο αγώνες του ΠΑΟΚ και για το ματς του Άρη η εισήγηση της αστυνομίας ήταν να απαγορευθεί και μεμονωμένη μετακίνηση.

Διαβάστε ακόμη...