«Εμείς οι πρωταθλητές στο τέλος»

Από inpaok.com : Ο Γιόσιπ Μίσιτς είναι… καυτός στον πρώτο γύρο της Super League, με τον Κροάτη να συμβάλει στην δημιουργία αλλά και το σκοράρισμα του νταμπλούχου ΠΑΟΚ με τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ.
Πηγή: inpaok.com
«Εμείς οι πρωταθλητές στο τέλος»

Φυσικά, οι Κροάτες ασχολούνται σε καθημερινή βάση με την πορεία του συμπατριώτη τους μέσου στη Θεσσαλονίκη και στον Δικέφαλο, σημειώνοντας πως αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Παράλληλα, υπογραμμίζουν ότι στον Δικέφαλο είναι «πολύ χαρούμενοι με την παρουσία του», τονίζοντας πως ο Μίσιτς αγωνίζεται στην ομάδα με την μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ότι οι «ασπρόμαυροι» είναι έτοιμοι να αποκτήσουν τα δικαιώματα του από τους Πορτογάλους.

Μάλιστα, φιλοξενούν και δηλώσεις του, με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου:

«Τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ είναι ο απολογισμός μου στον πρώτο γύρο. Πιστεύω ότι έκανα πολύ καλή δουλειά. Είμαστε σε μια μεγάλη μάχη για τον τίτλο με τον Ολυμπιακό , αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε πρωταθλητές και πάλι εμείς στο τέλος».

Σε ερώτηση για το πως περνάει στην Θεσσαλονίκη ο Μίσιτς επεσήμανε : «Η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ ωραία πόλη. Μερικές φορές βγαίνουμε για δείπνο ή μεσημεριανό, αλλά εξαρτάται από το παιδί».

Ο Κροάτης μέσος δεν αμέλησε να πλέξει το εγκώμιο των οπαδών του ΠΑΟΚ αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής : «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι φανταστικοί. Όταν βγαίνουμε στο γήπεδο πριν ξεκινήσει η προθέρμανση, όλοι οι παίκτες έχουμε μεγάλη χαρά να βγούμε στο γήπεδο. Ακόμα και τότε, μια ώρα και μισή πριν από την έναρξη του αγώνα η ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακή. Υπάρχει πάντα ευφορία στους οπαδούς μας».

Σε σχετική ερώτηση για τα επεισόδια που έζησε στην Σπόρτινγκ τον Μάη του 2018 και το “ντου” των οπαδών της, απάντησε : «Έχω ένα σημάδι ακόμα από τότε στο κεφάλι μου. Κάποιοι παίκτες υπέστησαν χειρότερα χτυπήματα από εμένα».

Διαβάστε ακόμη...