Ξεκίνησε από νωρίς το… μπούλινγκ

Από inpaok.com : Το μεσημέρι της Πέμπτης (12/12) θα ανακοινωθεί από την διοργανώτρια αρχή το πλήρες πρόγραμμα, μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας της Super League 1 και το… μπούλινγκ από τον Πειραιά ξεκίνησε.
Πηγή: inpaok.com
Ξεκίνησε από νωρίς το… μπούλινγκ

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους «32» του Europa League και θα δώσει τους δύο αγώνες του στις 20 και στις 27/2, με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τους «ερυθρολεύκους» στο γήπεδο της Τούμπας, να πέφτει ανάμεσα στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια, σύμφωνα με το αρχικό πλάνο της λίγκας, δηλαδή στις 23/2.

Από το πρωί της Πέμπτης (12/12) τα ΜΜΕ του Ολυμπιακού, έχουν ξεκινήσει ένα… μπούλινγκ προς την Super League λέγοντας πως θα πρέπει να γίνει άλλη ημερομηνία το παιχνίδι, γιατί ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρώπη δεν πρέπει να επιβαρυνθεί και πως σε όλες τις προηγμένες χώρες το παιχνίδι θα άλλαζε ημερομηνία.

Βέβαια, σε μια γωνία η Λίβερπουλ και η Μπαρτσελόνα κοιτάνε και γελάνε μαζί τους, καθώς πέρσι όταν οι δυο τους αγωνίστηκαν στα ημιτελικά του Champions League, μια χαρά αγωνίστηκαν στα παιχνίδια των πρωταθλημάτων τους το Σαββατοκύριακο, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμη...