Ιωσηφίδης: «Στόχος μας να πλαισιώσουμε τον ΠΑΟΚ με τα δικά του παιδιά»

Από sfina.gr:Για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ Κ19 μίλησε ο γενικός αρχηγός, Κώστας Ιωσηφίδης, τονίζοντας ότι στόχος του ίδιου αλλά και του προπονητικού επιτελείου, είναι να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα με παιδιά της ακαδημίας του Δικεφάλου.
Πηγή: sfina.gr
Ιωσηφίδης: «Στόχος μας να πλαισιώσουμε τον ΠΑΟΚ με τα δικά του παιδιά»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Κ19 του ΠΑΟΚ, η οποία συμπλήρωσε δύο χρόνια αήττητη: «Δουλειά μας να βγάζουμε παίκτες. Ήδη πολλά παιδιά από την περσινή και προπέρσινη φουρνιά παίζουν, διαπρέπουν και μπράβο τους. Και τώρα έχουμε 3-4 καλά παιδιά που μπορούν να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα. Αυτή είναι η χαρά μας και ο στόχος μας. Υπομονή να έχουν. Θα δικαιωθούν σίγουρα εφόσον δουλεύουν σκληρά. Έχοντας συνεργαστεί με τον Πάμπλο Γκαρσία δεν θα βγουν χαμένοι από το ποδόσφαιρο. Θα παίξουν σε υψηλό επίπεδο και είμαι σίγουρος γι' αυτό».

Για τη φιλοσοφία της ομάδας και τη συμβολή του Πάμπλο Γκαρσία: «Στην αρχή της χρονιάς θεωρούσαμε πως αυτή η φουρνιά δεν ήταν τόσο ταλαντούχα σε σχέση με την προηγούμενη, όμως, η δουλειά του Γκαρσία, του Σνάουτσνερ και των παιδιών άρχισε να φαίνεται στο γήπεδο. Ο Τάχατος και ο Καλουτσικίδης δεν έπαιζαν και τώρα είναι βασικοί και αναντικατάστατοι. Όλοι τους παραδέχονται και τακτικά είναι πολύ καλά. Ο Γκαρσία παίρνει το καλύτερο από κάθε ποδοσφαιριστή. Χρειάζεται δουλειά, υπομονή και ο προπονητής σε αυτό το κομμάτι τα καταφέρνει πολύ καλά».

 

Διαβάστε ακόμη...