Ο Σαββίδης σώζει (και πάλι) την Ροστόφ!

Από thessports.gr:Μια ακόμα φορά θα βοηθήσει την Ροστόφ ο Ιβάν Σαββίδης, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ρωσικά ΜΜΕ θα σώσει την ρωσική ομάδα από τα πολλά οικονομικά προβλήματα που έχει.
Πηγή: thessports.gr
Ο Σαββίδης σώζει (και πάλι) την Ροστόφ!

Ενώ η Ροστόφ χρωστάει στην Agrocom (εταιρεία ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη) περισσότερα από 150.000.000 ρούβλια, ο Σαββίδης θα στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται «παγώνοντας» την αρχική του απαίτηση να πληρωθεί ολόκληρο το ποσό που του οφείλει η ρωσική ομάδα.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας rostov.ru μεταξύ άλλων αναφέρει :

Μετά από τις δηλώσεις του προπονητή της Ροστόφ, Βαλερί Κάρπιν τον Νοέμβριο σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου και το γεγονός ότι οι παίκτες δεν έχουν πληρωθεί για τρεις μήνες τα αποτελέσματα της ομάδας έχουν επιδεινωθεί σημαντικά.

Ο πρόεδρος και η ηγεσία της ρωσικής ομάδας ανησυχούν για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου και σύμφωνα με πληροφορίε από την Ρωσία σίγουρα θα πάνε σε πωλήσεις παικτών για να εξοφλήσουν τα χρέη.

Πρώτος υποψήφιος να αποχωρήσει είναι ο 24χρονος Ελντόρ Σομουρόντοφ, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 10 γκολ (και 6 ασιστ!), ο 28χρονος Ισλανδός φορ Μπγιόρν Σιγκούρνταρσον (προ διετίας πρώτος σκόρερ στην Νορβηγία με την Μόλντε) ενώ διόλου ευκαταφρόνητες περιπτώσεις παικτών αποτελούν ο διεθνής Ρώσος μέσος Αλεξέι Ιόνοφ και ο 23χρονος Νορβηγός μέσος Ματίας Νόρμαν που φέτος ξεχωρίζει.

Ακόμη και οι έμπειροι Ιβελίν Ποπόφ και Αλεξέι Ερεμένκο μπορούν να φέρουν κάποια χρήματα στον προϋπολογισμό μετά την αποχώρησή τους.

Το δημοσίευμα καταλήγει ότι είναι πιθανό ότι και πάλι ο Ιβάν Σαββίδης θα αποφασίσει να συνδράμει υπέρ της Ροστόφ και να την βοηθήσει να βγει από την δύσκολη κατάσταση.

Διαβάστε ακόμη...