Απίστευτη πρόκληση Ολυμπιακού: Κατηγορεί τον… ΠΑΟΚ για την Ζούγκλα!

Από thessports.gr: Στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ παίχθηκε την Τετάρτη (11/12) το μεσημέρι το νέο... επεισόδιο της τιμωρίας του Ολυμπιακού για τα επεισόδια με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Απίστευτη πρόκληση Ολυμπιακού: Κατηγορεί τον… ΠΑΟΚ για την Ζούγκλα!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού της έδρας τους για δύο αγωνιστικές που αν δεν «πέσει» (δεν μπορεί να μειωθεί σε μία αγωνιστική) θα την εκτίσουν στα παιχνίδια με ΑΕΛ και Παναθηναϊκό.

«Πρωτοφανής κατασκευή τιμωρίας»

Ο δικηγόρος της ομάδας του Πειραιά, Ιωάννης Χατζησαββάογλου αφού έκανε λόγο για «πρωτοφανή κατασκευή τιμωρίας» από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ, υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ κατέβηκε με στόχο να δημιουργήσει επεισόδια.

«Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε με ατζέντα για να δημιουργήσει επεισόδια. Τα μέλη της αποστολής πετούσαν μπουκάλια» είπε χαρακτηριστικά. Ωστόσο σε άλλο σημείο της αγόρευσης του υποστήριξε ότι... «Αν δείτε τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ ήταν ευχαριστημένα από τη φιλοξενία. Δεν είχαν κανένα θέμα με τη φιλοξενία μας».

Όσο για την περιβόητη πόρτα που οδηγεί στην είσοδο για τα αποδυτήρια δεν ήταν «παράλυτη» όπως είχε πει ο Κώστας Καραπαπάς στην απολογία του Ολυμπιακού στην Πειθαρχική της Λίγκας αλλά «στο στάδιο της επισκευής, δεν προλάβαμε να την επισκευάσουμε. Τα πούλμαν και των δύο ομάδων, σταμάτησαν στο ίδιο σημείο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν να εξεταστούν μάρτυρες, κάτι που δεν δέχθηκε η πλευρά της επιτροπής Εφέσεων που απάντησε πως: «Δεν εξετάζουμε μάρτυρες στην Εφέσεων, δεν χρειάζεται»

Διαβάστε ακόμη...