“Στοπ” και στους ΠΑΟΚτσήδες στο Αγρίνιο

Από sfina.gr : Με απόφασή της η ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν διαθέτει φέτος εισιτήρια σε φιλοξενούμενους οπαδούς στα ματς με τις μεγάλες ομάδες.
Πηγή: sfina.gr
“Στοπ” και στους ΠΑΟΚτσήδες στο Αγρίνιο

Η απόφαση πάρθηκε μετά τον αγώνα του Σεπτεμβρίου με την ΑΕΚ, όταν συμφωνήθηκε να πάρουν οι φιλοξενούμενοι 500 εισιτήρια και πήγαν στο Αγρίνιο 1.500 οπαδοί της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα για λόγους ασφαλείας να σηκώνει η αστυνομία από τις θέσεις τους κατόχους διαρκείας των γηπεδούχων, πριν από την έναρξη του παιχνιδιού και να προκληθεί αναστάτωση.

Ό,τι ίσχυσε στους αγώνες με τον Ολυμπιακό και με τον Παναθηναϊκό (δεν υπήρχαν στις κερκίδες οπαδοί των δύο ομάδων) θα ισχύσει και στο Κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε εκδοτήρια για την αποτροπή παρουσίας οπαδών του δικέφαλου.

Από ένα εισιτήριο δικαιούνται να αγοράσουν οι 1.700 κάτοχοι διαρκείας του Παναιτωλικού και όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήριο στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας του Αγρινίου. Αυτά ήταν τα δύο κριτήρια διανομής εισιτηρίων στα προηγούμενα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Δεν έχει εκδοθεί ακόμα σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναιτωλικός, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι θα ισχύσουν τα ίδια κριτήρια και στο ματς με τον ΠΑΟΚ, για ευνόητους λόγους.

Διαβάστε ακόμη...