Το PAOKTV στην κορυφή της Google!

Απο sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ ορίζει το μέλλον του με τους δικούς του όρους και για τον λόγο αυτό, δημιούργησε το PAOKTV, όντας ο μοναδικός σύλλογος στην Ευρώπη που διαχειρίζεται μόνος του τα τηλεοπτικά του δικαιώματα. Ο κόσμος του Δικεφάλου... αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια με αποτέλεσμα το PAOKTV να βρίσκεται στην κορυφή της Google!
Πηγή: sdna.gr
Το PAOKTV στην κορυφή της Google!

Ήταν μια απόφαση που δεν την περίμενε κανείς τους προηγούμενους μήνες. Ο ΠΑΟΚ έκανε τη δική του επανάσταση στο τηλεοπτικό παιχνίδι της χώρας, καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά, σύλλογος της Ευρώπης διαχειρίζεται μόνος του τα τηλεοπτικά του δικαιώματα.

«Σε μια εποχή που η τεχνολογία κάνει άλματα και σχηματοποιεί μια νέα ψηφιακή κοινωνία, ο ΠΑΟΚ επιλέγει να πρωτοπορεί και να ορίζει το μέλλον με τους δικούς του όρους. Να βλέπει προοπτικές αντί για ρίσκο, να φεύγει από χρεοκοπημένα μοντέλα, να διαμορφώνει το αύριο βασιζόμενος στις δυνάμεις του κόσμου του, να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες στους φίλους του και στους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Το μέλλον είναι εδώ» είχε τονίσει πριν μερικούς μήνες ο Δικέφαλος και όπως δικαιώνεται πανηγυρικά για την επιλογή του.

Το παραπάνω φαίνεται από δυο σκέλη, το ένα είναι φυσικά η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμο του ΠΑΟΚ, που έγινε... ασπίδα για την ομάδα, ενώ την ίδια ώρα, έρχεται ακόμα μια μεγάλη επιβεβαίωση από την ιστοσελίδα της Google!

Και αυτό διότι η Google έδωσε στη δημοσιότητα την ετήσια λίστα με τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις της χρονιάς, με το PAOKTV να βρίσκεται στην πρώτη θέση της ετήσιας λίστας με τις αναζητήσεις αθλητικού περιεχόμενου, δείγμα του γεγονότος ότι το εγχείρημα του Δικεφάλου πηγαίνει εξαιρετικά.

Αναλυτικά η λίστα των κορυφαίων αθλητικών αναζητήσεων μέσω της Google είναι οι εξής:

1. PAOK TV

2. Copa America

3. Wimbledon

4. Κατάταξη Πρωταθλήματος Ελλάδας

5. Fiba World Cup

6. Εθνική Μπάσκετ

7. Αustralian Οpen

8. Champions League

9. ATP Finals

10. US Open

Διαβάστε ακόμη...