«Παίζει» η υπογειοποίηση της Νέας Τούμπας

Από inpaok.com: Μπορεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην το φωνάζουν, ωστόσο το θέμα του γηπέδου της Νέας Τούμπας τρέχει καθημερινά.
Πηγή: inpaok.com
«Παίζει» η υπογειοποίηση της Νέας Τούμπας

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου βρίσκονται συνεχώς σε συζητήσεις και επαφές αναφορικά με αυτό το τεράστιο «ασπρόμαυρο» project.

Στον ΠΑΟΚ εδώ και αρκετό καιρό εξετάζουν την επιλογή της υπογειοποίησης τμήματος της Κλεάνθούς. Μάλιστα, αυτό συζητήθηκε και με τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν είχε επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη.

Το εν λόγω θέμα αντιμετωπίζεται πιο… ζεστά από τους ανθρώπους του Δικεφάλου, μετά και την ανάλογη εξέλιξη που υπήρξε με το γήπεδο της ΑΕΚ, την Αγιά Σοφιά.

Για να γίνει πιο κατανοητό, πρόκειται για κομμάτι της Κλεάνθους από το ύψος της Διογένους μέχρι και τη Λαμπράκη.

Όπως μπορεί εύκολα ο καθένας να αντιληφθεί, μια τέτοια εξέλιξη θα διευρύνει τις δυνατότητες περιμετρικά της Νέας Τούμπας, αφού θα δημιουργηθεί πάρκο, αλλά και μεγάλη πλατεία, χωρίς να επηρεάζεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Πρέπει να σημειωθεί, πώς όταν είχε εξεταστεί αρχικά αυτό το πλάνο είχε απορριφθεί από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λόγω αύξησης του χρόνου παράδοσης του έργου, αλλά και του κόστους αυτού.

Σε περίπτωση που τελικά δεν προχωρήσει το συγκεκριμένο σχέδιο, τότε ο Δικέφαλος θα συνεχίσει με αυτό που έχει ήδη έτοιμο στη σχετική μελέτη, όπου αναφέρει πως θα γίνει πεζοδρόμηση στο τμήμα δρόμου που αναφέρθηκε πιο πάνω.

Διαβάστε ακόμη...