Εκνευρισμένοι στον ΠΑΟΚ με Ιβάνοβιτς (vid)

Από sdna.gr: Εκνευρισμός προκλήθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας, ανάμεσα στους ανθρώπους του Δικεφάλου και τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, με αφορμή ένα τάιμ άουτ που πήρε ο προπονητής της τουρκικής ομάδας.
Πηγή: sdna.gr
Εκνευρισμένοι στον ΠΑΟΚ με Ιβάνοβιτς (vid)

Ένα τάιμ άουτ που αποφάσισε να ζητήσει ο προπονητής της Μπεσίκτας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, στάθηκε αφορμή για να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα σε αυτόν και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ενώ το παιχνίδι ήθελε 17΄΄ για να τελειώσει και η Μπεσίκτας προηγούταν με 12 πόντους, ο 62χρονος τεχνικός ζήτησε τάιμ άουτ κάτι που θεωρήθηκε unfair κίνηση, καθώς όλα είχαν κριθεί.

Στη συνέχεια υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από όλη την ομάδα και κυρίως από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Κώστα Χαραλαμπίδη, αλλά και τον Νίκο Σταυρόπουλο, με αποτέλεσμα ο «ασπρόμαυρος» πάγκος να χρεωθεί με τεχνική ποινή.

Μάλιστα, με τη λήξη της αναμέτρησης και κατά την καθιερωμένη χειραψία, ο προπονητής του Δικεφάλου φάνηκε να μιλάει με αρκετή ένταση στον Μαυροβούνιο τεχνικό, διαμαρτυρόμενος για αυτή του την απόφαση.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμη...