«Δεν δόθηκαν χαριστικά οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ»

Aπό thessports.gr: Ο Άκης Πέτρου, τεχνικός διευθυντής του ΝΠΣ Βόλος, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στον τερματισμό του δανεισμού του Γιάννη Μυστακίδη, αλλά και στους δανεικούς παίκτες από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
«Δεν δόθηκαν χαριστικά οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αναφορικά με την λύση συνεργασίας με τον Γιάννη Μυστακίδη και τον Ατιάτ:

«Ευχόμαστε να έχουν καλή συνέχεια στην πορεία τους. Φεύγουν από την ομάδα σαν φίλοι καθώς υπήρχε η σύμφωνη γνώμη του προπονητή και δεν βοήθησαν την ομάδα όσο περιμέναμε. Ο Ατιάτ δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί όσο περιμέναμε καθώς είχε ωραία χαρακτηριστικά τα οποία δεν έδειξε. Ο Μυστακίδης δεν ήταν αυτό που περιμέναμε και γι' αυτό δεν θα συνεχίσει. Δεν λέω ότι δεν ήταν καλός παίκτης αλλά δεν ταίριαξε στον ΝΠΣ».

Συμπλήρωσε ειδικά για τον Μυστακίδη:

«Παρά το γεγονός ότι ήταν βασικός στην αρχή της χρονιάς στην συνέχεια είχαμε και την επιλογή του Τόρες ο οποίος μας έδωσε επιπλέον λύσεις στις θέσεις των winger, έτσι ο προπονητής αποφάσισε να παίζει ο Τόρες. Δεν μπορούμε να μειώσουμε την πορεία του παίκτη επειδή δεν παίζει στην ομάδα. Πρόκειται για έναν παίκτη με απίστευτα χαρακτηριστικά, δεν μπορούμε να τα ισοπεδώσουμε όλα. Σε εμάς δεν υπάρχει θέμα με τον χρόνο συμμετοχής του κάθε παίκτη καθώς παίζει μόνο ο καλύτερος σε κάθε θέση. Εμείς μιλήσαμε με τον ΠΑΟΚ και αποφασίσαμε με φιλικό τρόπο και την γνώμη του Μυστακίδη να βρεθεί κάτι καλύτερο για τον παίκτη γιατί θα ήταν κρίμα να είναι εδώ και να μην παίζει».

Για τους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ:

«Πήραμε παίκτες με εξαιρετικούς χαρακτήρες, απόλυτους επαγγελματίες οι οποίο είχαν δουλευτεί πάρα πολύ. Φαίνεται ότι στον ΠΑΟΚ και στην μεγάλη ομάδα αλλά και στις μικρότερες ηλικίες γίνεται εξαιρετική δουλειά. Τα παιδιά αυτά ανήκουν σε μία μεγάλη ομάδα, η οποία έχει μεγάλους στόχους καθώς παίζει στο κορυφαίο επίπεδο. Έτσι αυτά τα παιδιά πήραν πράγματα και από εμάς. Εμείς κάναμε μία διαλογή παικτών από τους οποίους όλοι ήταν επιλογές μας, κανένας δεν είναι ήρθε χαριστικά, εγώ προσωπικά είχα ταξιδέψει στην Ελβετία να τους δω στο τουρνουά με μεγάλους αντιπάλους, όπως η Σεβίλλη και η Μπόκα, η Μπενφίκα, καθώς και στην Ελλάδα, ήταν προσωπικές μου επιλογές και κρίνομαι γι' αυτές. Όλα αυτά τα παιδιά πρέπει να πιστέψουν ότι μέσα από τα παιχνίδια που πήραν από τον ΝΠΣ, δεν έχουν καμιά διαφορά από τους άλλους παίκτες. Είναι πολλά υποσχόμενοι παίκτες με πολλά καλά στοιχεία. Δεν έχουμε στην λίστα μας κάποιους παίκτες από τον ΠΑΟΚ, αλλά και να είχαμε δεν θα έλεγα κάτι πριν ανακοινωθεί και επίσημα. Θα κινηθούμε για περίπου τέσσερις παίκτες στην μεταγραφική περίοδο».

Διαβάστε ακόμη...