Άλλη μία πρωτιά του Μίσιτς, οι σέντρες “ξυράφι” και η τρομερή ευστοχία

Από sfina.gr: Το "γλυκό" πόδι του Γιόζιπ Μίσιτς αποτελεί μεγάλο ατού για τον ΠΑΟΚ σε κάθε παιχνίδι.
Πηγή: sfina.gr
Άλλη μία πρωτιά του Μίσιτς, οι σέντρες “ξυράφι” και η τρομερή ευστοχία

'Ασχετα από το κατά πόσο το εκμεταλλεύονται οι συμπαίκτες του, είναι γεγονός πως οι σέντρες του Μίσιτς μέσα στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου είτε από εκτελέσεις φάουλ είτε από εκτελέσεις κόρνερ είτε από σέντρες διακρίνονται από μία τρομερή ευστοχία.

Είναι ενδεικτικό ότι ο 25χρονος Κροάτης χαφ βρίσκεται στην πρώτη θέση της Σούπερ Λιγκ στον πίνακα με τα εύστοχα γεμίσματα (άλλη μία πρωτιά...). Από τα 90 γεμίσματα που έκανε στην περιοχή ο Μίσιτς τα 41 βρήκαν στόχο! Δηλαδή συμπαίκτη του. Σχεδόν τα μισά.

Τις μία στις δύο φορές που γεμίζει μέσα στην περιοχή ο Κροάτης η μπάλα πάει "συστημένη" στο κεφάλι ή στο πόδι κάποιου συμπαίκτη του, κάτι που αποτελεί εν δυνάμει ασίστ για γκολ.

Δεν είναι τυχαίο ότι πλέον ο Αμπέλ Φερέιρα του έχει δώσει εντολή να εκτελεί όλα τ στημένα, όπως έγινε με την Ξάνθη, Όλα τα φάουλ και τα κόρνερ τα εκτέλεσε ο Κροάτης, πλην ενός που εκτέλεσε ο Βιεϊρίνια στο πρώτο ημίχρονο.

Η σέντρα "ξυράφι" με τα πολλά φάλτσα που βάζει ο Μίσιτς είναι αναμφίβολα "κίνδυνος – θάνατος" για τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Έχει δώσει πολλούς βαθμούς μ' αυτό τον τρόπο ο Κροάτης στον ΠΑΟΚ. Θα μπορούσαν να είναι και περισσότεροι εάν ήταν πιο εύστοχοι οι συμπαίκτες του.

Διαβάστε ακόμη...