Το μεγάλο διπλό στο Ντόρτμουντ

Από thessports.gr:Μια από τις μεγαλύτερες νύκτες της ευρωπαϊκής του ιστορίας έζησε σαν σήμερα (10/12), πριν από τέσσερα χρόνια ο ΠΑΟΚ, που άλωσε το Ντόρτμουντ, επικρατώντας στο «σπίτι» της γερμανικής ομάδας με 0-1.
Πηγή: thessports.gr
Το μεγάλο διπλό στο Ντόρτμουντ

Τι και αν ο Δικέφαλος ήταν πρακτικά αποκλεισμένος. 5.000 και πλέον φίλοι του έκαναν... Τούμπα το Signal Iduna Park και η ομάδα τους επιβράβευσε με ένα ιστορικό «διπλό».

Στο 34′ της αναμέτρησης και μετά από ασίστ του Μυστακίδη, ο Ρόμπερτ Μακ «νίκησε» τον Βαϊντερφέλερ για να γράψει το 0-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να βρουν έστω την ισοφάριση, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος και πανηγύρισε στο τέλος της βραδιάς ένα σπουδαίο διπλό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ντόρτμουντ (Τόμας Τούχελ): Βαϊντενφέλερ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Μπέντερ (46′ Βέιγκλ), Παρκ, Γκίντερ, Καγκάβα (66′ Ομπαμεγιάνγκ), Στένζελ, Γιανουζάι, Ρόις (46′ Μικιταριάν), Ράμος.

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Μυστακίδης (77′ Ροντρίγκες), Μακ (66′ Λέοβατς), Μπερμπάτοφ (71′ Σάμπο).

Διαβάστε ακόμη...