«Κάνει πίσω για Άκπομ η Γουέστ Χαμ»

Απο inpaok.com: Οι Άγγλοι λένε ότι θα κινηθεί για τον Ζιρού και όχι για τον φορ του ΠΑΟΚ
Πηγή: inpaok.com
«Κάνει πίσω για Άκπομ η Γουέστ Χαμ»

Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν αγγλικά δημοσιεύματα για φλερτ της Γουέστ Χαμ με τον Τσούμπα Άκπομ, αλλά ακολούθησαν διαψεύσεις από τον ΠΑΟΚ και μετά άλλα βρετανικά ρεπορτάζ σημείωσαν ότι η αγγλική ομάδα απέσυρε το ενδιαφέρον της.

Τώρα υπάρχει νεότερο δημοσίευμα από το σάιτ «Football Insider» το οποίο σημειώνει ότι η Γουέστ Χαμ έκανε πίσω.

Μεταξύ άλλων τονίζονται τα εξής: «Η Γουέστ Χαμ συνδέθηκε με την περίπτωση του πρώην επιθετικού της Άρσεναλ, Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος «ψάχνεται» να φύγει από τον ΠΑΟΚ, έπειτα από την απόρριψη για υπογραφή επέκτασης του συμβολαίου του. Πηγή από την ομάδα του Λονδίνο, ανέφερε πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον να γίνει η μεταγραφή μέσα στον Ιανουάριο.

Η Γουέστ Χαμ τον είχε στη λίστα της κι εκτιμά τις ικανότητές τους, αλλά για την ώρα δεν διαπραγματεύεται συμφωνία μαζί του.

Ο πιο βασικός είναι η αβεβαιότητα που υπάρχει για τη συνέχεια της συνεργασίας με τον προπονητή, Μανουέλ Πελεγκρίνι και τον τεχνικό διευθυντή, Μάριο Ουσίγιος. Ο τελευταίος μπορεί να παραιτηθεί, καθώς δέχεται αυστηρή κριτική για τις μεταγραφές που έγιναν. Ο Πελεγκρίνι, από την άλλη, κινδυνεύει με απόλυση, έπειτα από ένα σερί αποτυχημένων αποτελεσμάτων, που έχουν φέρει την ομάδα στην 16η θέση της βαθμολογίας.

Το κλαμπ ψάχνει να αποκτήσει έναν επιθετικό κι έναν κεντρικό αμυντικό με εμπειρία στην Πρέμιερ Λιγκ, που δεν θα απαιτήσουν δέσμευση μεγάλης διάρκειας. Στόχος της Γουέστ Χαμ για την επίθεση είναι ο Ολιβιέ Ζιρού της Τσέλσι».

Διαβάστε ακόμη...