ΠΑΟΚ-Αερωπός ManDynamic

Από acpaok.gr: Για την 9η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αερωπό ManDynamic, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00, στο Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ-Αερωπός ManDynamic

Έχοντας πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ, ο Δικέφαλος θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του και στο πρωτάθλημα.

Τα προβλήματα του Αλέξη Παπαβασίλη είναι γνωστά, καθώς εκτός μένουν οι Ιωαννίδης, Πετρίδης, Κεσίδης, Τσεσμετζίδης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται με μακροχρόνιους τραυματισμούς, όπως επίσης και ο Αλέξανδρος Αποστόλου, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

Για την αναμέτρηση με τον Αερωπό ManDynamic, ο Γιώργος Μαστορογιάννης, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με την Έδεσσα. Πάντα αυτά τα παιχνίδια, είναι δύσκολα και με ένταση. Παίζουμε στην έδρα μας την οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε γιατί δεν έχουμε αλλά περιθώρια απώλειας βαθμών.»

Οι ιθύνοντες του τμήματος, καλούν τον κόσμο του Δικεφάλου να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών του ΠΑΟΚ, και να δώσουν το δυναμικό τους παρών σ'έναν κομβικό αγώνα.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά...

Για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στο Γήπεδο της Νεάπολης, το παιχνίδι θα μεταδοθεί μέσω του ΕΡΤSports HD.

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019
9η αγωνιστική, Handball Premier
Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης
13:00, ΠΑΟΚ-Αερωπός Έδεσσας (ΕΡΤSports HD και LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)

Διαβάστε ακόμη...