Το κρίσιμο στοιχείο που θα εκτοξεύσει την διαφορά από τον Ολυμπιακό

Από sfina.gr: Η κρίσιμη διαφοροποίηση του περσινού ΠΑΟΚ με τον φετινό είναι η "κοιλιά" που εμφανίζει η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα στο δεύτερο ημίχρονο.
Πηγή: sfina.gr
Το κρίσιμο στοιχείο που θα εκτοξεύσει την διαφορά από τον Ολυμπιακό

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους και δείχνουν την αδυναμία των "ασπρόμαυρων" φέτος που πρέπει να βελτιώσει ο Φερέιρα στον δεύτερο γύρο.

Στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ έχει συνολικό σκορ 13-3 γκολ. Πρόκειται για σκορ εξαιρετικό.

Ξαφνικά στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ γίνεται 10-9 γκολ. Παραμένει το θετικό ισοζύγιο, αλλά η διαφορά είναι μεγάλη στην άμυνα. Η επίθεση διατηρεί διψήφιο αριθμό γκολ.

Είναι δεδομένο πως εάν η άμυνα ήταν "δεμένη" και στο δεύτερο ημίχρονο και η επίθεση θα είχε ακόμα καλύτερη επίδοση, αφού θα υπήρχε σιγουριά τα μετόπισθεν.

Εάν δεν παρουσίαζε η ομάδα του Φερέιρα αυτή την αδυναμία στο δεύτερο ημίχρονο, είναι βέβαιο πως ο ΠΑΟΚ θα είχε πάρει σημαντική βαθμολογική διαφορά από τον Ολυμπιακό και θα τον περίμενε στη Τούμπα στον δεύτερο γύρο για να του δώσει την χαριστική βολή και φέτος.

Ο Φερέιρα έχει εντοπίσει το πρόβλημα το οποίο προφανώς οφείλεται στην κόπωση στο δεύτερο ημίχρονο και δουλεύει στις προπονήσεις για να το λύσει.

Διαβάστε ακόμη...