«Δεν έχουμε αντίπαλο στο πρωτάθλημα»

Από inpaok.com: Η παίκτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Φανή Δοϊρανλή, μίλησε στο INPAOK, για τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ με 0-8, για την συμπαίκτριά της Γκιζέλα Μπετανκούρτ,
Πηγή: inpaok.com
«Δεν έχουμε αντίπαλο στο πρωτάθλημα»

για τις διαφορές ανάμεσα στον Πέρισα Κρίστιτς και τον Σπύρο Φιλίππου, για την Ευρώπη, για τον αν ο Δικέφαλος έχει αντίπαλο στο πρωτάθλημα, για τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, αλλά και για τον κόσμο του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

«Θέλαμε να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι με τον Άρη και να συγκεντρωθούμε στο αγωνιστικό μας πλάνο, για να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ξεκινήσαμε πολύ καλά και πετύχαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ και νομίζω πως παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο σε πολλά σημεία του αγώνα».

Για την Μπετανκούρτ και πόσο βοηθάει την ομάδα:

«Είναι μια πολύ σημαντική παίκτρια για εμάς. Είναι επαγγελματίας, μας βοηθάει πολύ. Ξέρουμε τα ατού της, είναι γρήγορη, είναι πολύ καλή τεχνίτρια, οπότε είναι ένα πολύ σημαντικό όπλο για εμάς και για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά και της Ευρώπης».

Για τις διαφορές ανάμεσα σε Κρίστιτς και Φιλίππου:

«Θεωρώ πως οι δύο προπονητές, έχουν μεγάλη διαφορά φιλοσοφίας. Φέτος έχουμε ένα πλάνο με build-up από πίσω. Έχουμε μια διαφορετική φιλοσοφία από πέρσι. Προσπαθούμε να είμαστε όσο μπορούμε συμπαγείς αμυντικά και στόχος μας είναι να αποφύγουμε να δεχθούμε γκολ κατά την διάρκεια της χρονιάς. Δουλεύουμε πολύ επαγγελματικά και ο καθρέφτης μας δεν είναι το πρωτάθλημα, αλλά τα επόμενα παιχνίδια στην Ευρώπη».

Για την Ευρώπη:

«Σίγουρα δεν ήταν μια ευνοϊκή κλήρωση για εμάς. Χρειαζόμασταν και λίγο τύχη για να περάσουμε, δεν την είχαμε. Η αλήθεια είναι πως αιφνιδιαστήκαμε από την δυναμικότητα των αντιπάλων μας και ίσως δεν είμασταν έτοιμες, να αντιμετωπίσουμε τόσο καλές ομάδες, αλλά φέτος με βάση αυτή την εμπειρία, δουλεύουμε πολύ επαγγελματικά και προσπαθούμε να είμαστε, όσο το δυνατόν πιο έτοιμες, για το επόμενο Champions League».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει αντιπάλους τη φετινή σεζόν ή οι αγώνες πρωταθλήματος είναι σαν… προπονήσεις για το επόμενο Champions League:

«Θεωρώ ότι μπορούμε να φοβηθούμε μόνο τον κακό μας εαυτό. Θεωρώ πως έχουμε πολύ δυνατή ομάδα φέτος, δουλεύουμε πολύ επαγγελματικά και δεν τίθεται καν θέμα απόκτησης του πρωταθλήματος. Το θεωρούμε δεδομένο και κοιτάμε τις επόμενες ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Για τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας:

«Είμαστε πολύ τυχερές που χρησιμοποιούμε αυτές τις εγκαταστάσεις. Δουλεύουμε σε πολύ επαγγελματικά πρότυπα, έχουμε ότι υλικό χρειαζόμαστε. Θεωρώ ότι μας έχουν βοηθήσει πολύ ώστε να ανέβουμε ένα προπονητικό επίπεδο. Δουλεύουν πλέον προπονητικές μονάδες, που παλαιότερα δεν μπορούσαμε και ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την παραχώρηση αυτών των εγκαταστάσεων».

Για τον κόσμο:

«Θα θέλαμε κοντά μας τον κόσμο, θα θέλαμε να μας στηρίξει. Ξέρουμε ότι αυτή την στιγμή προτεραιότητα έχει η αντρική ομάδα και η κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως θα θέλαμε στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...