“Ειπώθηκαν ψέματα περί ρατσισμού”

Από arenafm.gr: Ο διεθνής παίκτης βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Ντίμα Φιλίποφ, μίλησε στον ARENA 89.4 και στην εκπομπή "Double".
Πηγή: arenafm.gr
“Ειπώθηκαν ψέματα περί ρατσισμού”

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (3-0), καθώς και στην αναστάτωση που είχε προκύψει πριν λίγο καιρό με τους δύο Κουβανούς πρώην παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Στεναχωρηθήκαμε που δεν περάσαμε στον τελικό. Όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί. Αυτό που κράτησα από το χθεσινό παιχνίδι είναι η ομαδικότητα που δείξαμε στο γήπεδο. Δεν είναι εύκολο να νιώσεις την ομαδικότητα. Στο χθεσινό παιχνίδι ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι έχουμε ομαδικότητα, δηλαδή ότι παλεύουμε για ένα κοινό στόχο, σαν σύνολο.

Περάσαμε δύσκολα τον τελευταίο καιρό όμως τα αφήνουμε όλα πίσω μας και κοιτάμε μπροστά. Δείξαμε κάποια καλά στοιχεία στο χθεσινό παιχνίδι και δηλώσαμε την παρουσία μας στο γήπεδο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε. Το παιχνίδι εξελίχθηκε καλά μέχρι το τρίτο σετ, αλλά το χρυσό σετ είναι μια ρουλέτα και στεναχωρηθήκαμε που το χάσαμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αλλά θα έχουμε μια ωραία συνέχεια σε όλη την υπόλοιπη χρόνια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι και είναι εκεί για την ομάδα».

Για τον Κάι Βάν Ντάικ: «Ο Κάι είναι πολύ ψηλός και πολύ καλός παίκτης. Είναι καλό παιδί, αρκετά επικοινωνιακός και βοηθάει πολύ την ομάδα δίνοντας της θετική ενέργεια, κάτι το οποίο έχει πολύ μεγάλη σημασία».

Για την αναστάτωση που υπήρξε στην ομάδα: «Εμείς προσπαθούμε να μην βγάζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε προς τα έξω, αλλά σίγουρα και εμένα προσωπικά, όπως και όλους, με επηρέασαν όσα συνέβησαν. Ειπώθηκαν ψέμματα. Ήταν μεγάλο ψέμα αυτό που είπαν για τον κόουτς, ότι είναι ρατσιστής και με ενόχλησε ιδιαίτερα.

Πιστεύω όμως ότι αυτή η αναστάτωση μας βγήκε σε καλό. Όταν είσαι σε μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, πρέπει να την βάζεις πάνω από τον εαυτό σου και αυτό το έχουμε καταλάβει πλέον όλοι. Δουλεύουμε πολύ καλά και προπονούμαστε σκληρά με τον προπονητή μας τον κύριο Δεληκώστα. Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι, έχουμε ένα στόχο και πάμε όλοι μαζί προς αυτόν».

Για τις ομάδες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Φοίνικα Σύρου: «Πιστεύω ότι αυτή η τετράδα (μαζί με τον ΠΑΟΚ) είναι ένα σκαλί πάνω από τις άλλες. Είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για τελικούς Κυπέλλου και Πρωταθλήματος, αλλά νομίζω ότι αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες που θα ανταγωνιστούν μεταξύ τους. Φέτος, έτσι όπως είναι οι ομάδες, οι διάφορες μεταξύ τους είναι ακόμα πιο μικρές από άλλες χρονιές και θα έχουμε πολύ δυνατά παιχνίδια. Περιμένουμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο "Παλατάκι"».

Διαβάστε ακόμη...