Τον γύρο του κόσμου έκαναν οι τραμπουκισμοί στο Καραϊσκάκης

Από sfina.gr : Τον γύρο του κόσμου κάνουν τις τελευταίες ημέρες οι αθλιότητες στο Καραϊσκάκης μέσα από γλαφυρές περιγραφές και σοκαριστικές εικόνες για το ποδόσφαιρο που φιλοξενούνται σε ξένα δημοσιεύματα.
Πηγή: sfina.gr
Τον γύρο του κόσμου έκαναν οι τραμπουκισμοί στο Καραϊσκάκης

Για άλλη μία φορά διεθνώς ρεζίλι έγινε το ελληνικό ποδόσφαιρο από τους τραμπουκισμούς εναντίον της αποστολής του ΠΑΟΚ από χούλιγκαν του Ολυμπιακού, αλλά και άτομα διαπιστευμένα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Υπήρχαν απεσταλμένοι ξένων ΜΜΕ την περασμένη Κυριακή στο Καραϊσκάκης που κατέγραψαν τους τραμπουκισμούς και την προσπάθεια τρομοκράτησης της αποστολής του ΠΑΟΚ λεπτό προς λεπτό.

Ιδίως Πορτογάλοι διότι υπήρχε εύλογο ενδιαφέρον λόγω της παρουσίας των Φερέιρα και Μαρτίνς.

Οι “πολεμικές” ανταποκρίσεις Πορτογάλων δημοσιογράφων από το Καραϊσκάκης, που περιέγραφαν μία τριτοκοσμική κατάσταση με φτυσιές και σπρωξιές στα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ είναι ενδεικτικές. Όπως του Μιγκέλ Μοργκάδο της ιστοσελίδας 24.sapo.pt.

Φωτογραφίες από την “ζούγκλα” στο Καραϊσκάκης μετά το παιχνίδι, αλλά και την επόμενη ημέρα, δημοσιεύτηκαν στην πλειοψηφία του ξένου Τύπου.

Μπράβο… έδωσε ωραία εικόνα για την έδρα του ο μόνιμος εκπρόσωπός μας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν προσθέσουμε και το ξύλο που έφαγαν φίλοι της Μπάγερν τον Οκτώβριο στου Ρέντη από χούλιγκαν του Ολυμπιακού στον αγώνα των δύο ομάδων για το Youth League τότε το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι και μη χειρότερα…

Διαβάστε ακόμη...