Απολογία Ολυμπιακού: "Ο παρατηρητής δεν είδε τίποτα, δεν μπορούμε να τιμωρηθούμε"

Από sdna.gr: Θέατρο του παραλόγου στην απολογία του Ολυμπιακού. Ακούστηκαν μυθικές ατάκες από Καραπαπά και Χατζησαβάογλου: «Η πόρτα ήταν παράλυτη. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνεπλάκησαν με την αστυνομία. Πταίσμα όσα έγιναν. Δε μπορούμε να τιμωρηθούμε»!
Πηγή: sdna.gr
Απολογία Ολυμπιακού: "Ο παρατηρητής δεν είδε τίποτα, δεν μπορούμε να τιμωρηθούμε"

Την τιμωρία του μόνο για τα υβριστικά συνθήματα εις βάρος της αποστολής του ΠΑΟΚ ζήτησε ο Ολυμπιακός μέσω του δικηγόρου του Ιωάννη Χατζησαββάογλου, στην εκδίκαση της υπόθεσης, στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η υπερασπιστική γραμμή των «ερυθρόλευκων», ήταν ότι δεν μπορούν να τιμωρηθούν για τον τραυματισμό του αστυνομικού από την στιγμή που ο παρατηρητής της Σούπερ Λιγκ αναφέρει στην έκθεση του ότι «του είπαν ότι τραυματίστηκε ο αστυνομικός και δεν το είδε μόνος του».

Η αλήθεια όμως, είναι ότι ο παρατηρητής αναφέρει στην έκθεση «Μετά το συμβάν, με κάλεσε ο επικεφαλής μέτρων τάξης και μου υπέδειξε τραυματία αστυνομικό από το προηγούμενο γεγονός, κατά δήλωση του». Ο παρατηρητής δηλαδή, έχει δει με τα μάτια του τον τραυματία αστυνομικό.

Η παράλυτη πόρτα

Ακόμη, αναφέρθηκε ότι «η πόρτα ήταν παράλυτη και είχαν ενημερωθεί οι Αστυνομικές δυνάμεις» καθώς επίσης και ότι τα όσα έγιναν «ήταν πταίσμα σε σχέση με αυτά που ζούμε κάθε Κυριακή».

Συγκεκριμένα, για την κλειδωμένη πόρτα που οδηγεί στο διάδρομο προς τα αποδυτήρια, παρά την αντίθετη απόφαση στη σύσκεψη ειπώθηκε ότι... «Προσπαθήσαμε να κλείσουμε την πόρτα για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα. Έπρεπε να κάνουμε μια προσπάθεια να τη στηρίξουμε, ενημερώσαμε τον παρατηρητή και την αστυνομία μία ώρα πριν, ότι η πόρτα είναι παράλυτη και δεν μπορεί να ανοίξει... Η Αστυνομία έβαλε τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ σε εκείνο το σημείο. Και ο Ολυμπιακός την ίδια διαδρομή ακολούθησε»

Διαβάστε ακόμη...