Άλλοι νόμοι στο Ρέντη;

Από paok24.com:Η απόφαση του διαιτητή, η θέση του ΠΑΟΚ μέσω του αντιπροέδρου του ΤΑΠ και η... πονηράδα στο Ρέντη.
Πηγή: paok24.com
Άλλοι νόμοι στο Ρέντη;

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του κ. Παπαδογούλα να ζητήσει διακοπή του αγώνα εάν δεν κατέβαινε μία κολομβιανή σημαία στην οποία απεικονίζονταν τέσσερα πρόσωπα, αλλά με καλυμμένα χαρακτηριστικά.

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, σε τοποθέτηση του μετά τη λήξη του αγώνα εξήγησε τι ακριβώς συνέβη, αλλά και τη διαφορετική αντιμετώπιση που υπάρχει όταν ο Δικέφαλος αγωνίζεται ως αντίπαλος στο Ρέντη και πώς λειτουργούν εκεί οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Εγώ προσωπικά μίλησα με τον διαιτητή, εκείνος δεν ήθελε να συνεχιστεί στο παιχνίδι. Κατέβηκε από τη σκάλα και του είπα ότι αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ. Δηλαδή ένας διαιτητής να κατέβει από τη σκάλα με σκοπό ο ίδιος να διακόψει το παιχνίδι για ένα πανό που έχει αναρτηθεί.

Ως προς το τι συμβαίνει στο Ρέντη, γιατί συνοδεύω πάντα την ομάδα εκεί, όποτε έχει αναρτηθεί πανό, σταματάει το παιχνίδι για να κατέβει, αλλά εκεί λειτουργεί με... πονηράδα ο κόσμος του Ολυμπιακού, το αναρτεί, το κατεβάζει και το αναρτεί ξανά και μπαίνουμε σε ένα τέτοιο... παιχνίδι.

Δεν παρενέβη ο Ολυμπιακός για να σταματήσει το παιχνίδι, αλλά ο ίδιος ο διαιτητής κατέβηκε από τη σκάλα. Δεν ξέρω αν υπήρχε εντολή από παράγοντα του Ολυμπιακού από τον πάγκο. Εμένα ο διαιτητής μου είπε ότι είναι προσωπική επιλογή να μην συνεχιστεί το παιχνίδι αν δεν κατέβει το πανό».

Διαβάστε ακόμη...