«Καμία εμπλοκή Σαββίδη»

Από thessports.gr:Το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα, παραχώρησε συνέντευξη, για τις «καταγγελίες» του ΟΣΦΠ και με τα λεγόμενά της κατέρρευσε το «ερυθρόλευκο» αφήγημα, αφού τόνισε ότι δεν προκύπτει καμία εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη, σημειώνοντας παράλληλα ότι... «Δεν απαγορεύεται να είναι κάποιος ιδιοκτήτης μιας ΠΑΕ και να γίνει ιδιοκτήτης γηπεδικών εγκαταστάσεων στις οποίες προπονείται άλλη ΠΑΕ»...
Πηγή: thessports.gr
«Καμία εμπλοκή Σαββίδη»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν απαγορεύεται να είναι κάποιος ιδιοκτήτης μιας ΠΑΕ και να γίνει ιδιοκτήτης γηπεδικών εγκαταστάσεων στις οποίες προπονείται άλλη ΠΑΕ. Δεν υπάρχει απαγορευτικό σε κάτι τέτοιο...

Θα μελετήσουμε την καταγγελία του Ολυμπιακού και ανάλογα θα πράξουμε, γιατί αυτό το θέμα δεν μπορεί να διαιωνίζεται και να ταλαιπωρεί το ποδόσφαιρο.

Έχω εντοπίσει κάποια θέματα στην μεταβίβαση μεριδίων της ΠΑΕ Ξάνθη κατά το παρελθόν, με συμμετοχή Πανόπουλου και Συγγελίδη, κάτι που πρέπει να συζητήσουμε, εδώ δεν εμπλέκεται κανένας Σαββίδης ή άλλος.

Όλα θα φανούν μετά τον ενδελεχή έλεγχο της καταγγελίας και τη συζήτηση στο συμβούλιο της Επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού. Δεν ξέρω εάν θα προλάβουμε έως τις 19 Δεκεμβρίου, είναι θέμα προέδρου...».

Διαβάστε ακόμη...