Φοβερή υποδοχή στον Μαργαρίτη!

Aπό paok24.com: Η αποθέωση, η τούρτα γενεθλίων και οι δηλώσεις του αρχηγού!
Πηγή: paok24.com
Φοβερή υποδοχή στον Μαργαρίτη!

Μία πολύ ωραία έκπληξη ετοίμασαν στον Βαγγέλη Μαργαρίτη οπαδοί του ΠΑΟΚ, κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας μπάσκετ στο "Παλατάκι".

Συγκεκριμένα, φίλοι του ΠΑΟΚ περίμεναν έξω από το "Παλατάκι" την επιστροφή του Δικεφάλου από τη Γερμανία, προκειμένου να αποθεώσουν τον Βαγγέλη Μαργαρίτη και να του δώσουν μία τούρτα για τα σημερινά του γενέθλια!

Μόλις ο αρχηγός κατέβηκε από το λεωφορείο έγινε στην κυριολεξία... χαμός, με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να βρίσκεται φυσικά στο επίκεντρο και να απολαμβάνει τις ωραίες στιγμές, λίγες ώρες μετά το νικητήριο καλάθι που πέτυχε εις βάρος της Βόννης και την παρουσία του στην κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Μιλώντας δε στους εκπροσώπους του Τύπου, ο 37χρονος από σήμερα αρχηγός του ΠΑΟΚ, τόνισε:

Για την υποδοχή της ομάδας: «Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή για να σβήσω τα κεράκια των 37 χρόνων. Μια ωραία στιγμή ήταν και η χθεσινή σε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου πήραμε μια νίκη που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Ξεκινήσαμε μέτρια, αλλά στη συνέχεια περιορίσαμε τα λάθη και γίναμε πιο σκληροί στην άμυνα. Από εκεί και πέρα, καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Ευχαριστούμε πολύ και τα παιδιά στη Βόννη που μας στήριξαν».

Για τη νίκη στη Βόννη και τη φετινή προσπάθεια στην Ευρώπη: "Είναι μια ξεχωριστή στιγμή. Δεν είναι αδιάφορη η Ευρώπη για εμάς. Μια τέτοια νίκη, μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια, και να καταλάβουμε όλοι ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί να πάει παρακάτω».

Για τη διάθεση στήριξης στο μπάσκετ φέτος από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, και με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας βοηθούν στην προσπάθεια του τμήματος».

Διαβάστε ακόμη...