Σκάουτινγκ για φορ, μεσοεπιθετικό και αριστερό εξτρέμ κάνει ο Μπράνκο

Από sfina.gr: Σκάουτινγκ υποψήφιων μεταγραφικών στόχων σε θέσεις όπου ενδέχεται να υπάρξει πώληση βασικού παίκτη τον χειμώνα κάνει ο Μάριο Μπράνκο.
Πηγή: sfina.gr
Σκάουτινγκ για φορ, μεσοεπιθετικό και αριστερό εξτρέμ κάνει ο Μπράνκο

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής προνοεί και προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο πώλησης βασικού παίκτη. Η πρόθεση της διοίκησης είναι να μην πουληθεί βασικός, εν μέσω της σεζόν, για προφανείς λόγους.

Αυτό, όμως, θα είναι αναπόφευκτο εάν συμβούν δύο πράγματα. Πρώτον, βρεθεί ομάδα η οποία θα πληρώσει την ρήτρα αποδέσμευσης ενός ποδοσφαιριστή. Και δεύτερον, εάν αυτός ο ποδοσφαιριστής θέλει να γίνει η μεταγραφή. Όπως συνέβη πέρυσι τον Ιανουάριο με τον Πρίγιοβιτς.

Για μία νέα περίπτωση Πρίγιοβιτς προετοιμάζεται ο Μπράνκο. Οι θέσεις "υψηλού κινδύνου" σ' αυτή την κατηγορία είναι κατά κύριο λόγο του σέντερ φορ και του επιτελικού μέσου και του αριστερού ακραίου μεσοεπιθετικού.

Δεν αποκλείεται να έρθει πρόταση από το εξωτερικό τον Ιανουάριο για τον Άκπομ ή τον Σφιντέρσκι που είναι ελκυστικοί λόγω ηλικίας και προσόντων. Εάν η πρόταση προέρχεται από ανταγωνιστική ομάδα μεγάλου πρωταθλήματος δύσκολα μπορεί να αντισταθεί ένας ξένος παίκτης. Άρα, εκεί θα προκύψει θέμα και θα χρειασθεί απόκτηση φορ για την αναπλήρωση του κενού.

Ο Πέλκας απασχολεί μεταγραφικά ομάδες του εξωτερικού τα τελευταία χρόνια. Σε περίπτωση πώλησής του θα μείνει μόνο ο Μπίσεσβαρ και θα χρειασθεί μεσοεπιθετικός τον Ιανουάριο.

Τέλος, σε περίπτωση αποχώρησης του Στοχ θα αποκτηθεί αριστερός εξτρέμ, θέση στην οποία "πονάει" η ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...