Τι έγινε στον όμιλο του ΠΑΟΚ: Νίκη στην δεύτερη παράταση για την Zaragoza

Aπό paokbc.gr: Η πρώτη εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ στη φετινή διοργάνωση του Basketball Champions League, τον βοήθησε να βελτιώσει το ρεκόρ του στο 3-4 και να παραμείνει μία νίκη μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Πηγή: paokbc.gr
Τι έγινε στον όμιλο του ΠΑΟΚ: Νίκη στην δεύτερη παράταση για την Zaragoza

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής έγινε στην Ισπανία, όπου η Zaragoza χρειάστηκε την δεύτερη παράταση για να επικρατήσει της Happy Casa Brindisi με 96-93. Οι Ιταλοί έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση με καλάθι του Alessandro Zanelli 6΄΄ πριν το τέλος της τέταρτης περιόδου, αλλά έχασαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, όταν στο τέλος της πρώτης παράτασης, ο John Brown έκανε επιθετικό φάουλ. Στην δεύτερη παράταση, ο Dylan Ennis σημείωσε τους 12 από τους 21 πόντους του και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 96-93. Ο Καναδός ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, ενώ από την Brindisi, ο Tyler Stone είχε 27 πόντους και 19 ριμπάουντ.

Η Falco Szombathely διατήρησε το αήττητο στην έδρα της, καθώς νίκησε με άνεση τη Neptunas με 97-73, σε έναν αγώνα που είχε τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή ως το τέλος του. Οι Ούγγροι είχαν πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας και με τον Zoltan Perl να τελειώνει το ματς με 21 πόντους, 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ, ενώ οι Szilard Benke και Quinton Hooker είχαν από 16 πόντους. Από την πλευρά της Neptunas, οι Tomas Delininkaitis και Simas Galdikas είχαν από 15 πόντους.

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής, η JDA Dijon διέλυσε την Besiktas με 65-98 μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Η Besiktas είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου ημίχρονου, αλλά η Dijon πήρε κεφάλι στο σκορ στο φινάλε του με 37-38 και κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο, σημειώνοντας συνολικά 60 πόντους και πήραν μία-τελικά-εύκολη νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους Γάλλους ήταν ο Lamonte Ulmer, ο οποίος τελείωσε το ματς με 23 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 7 κλεψίματα, ενώ ο David Holston είχε 15 πόντους και 13 ασίστ. Από την Besiktas, η οποία είναι η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ, ο Jordan Theodore είχε 19 πόντους και 5 ασίστ.

Tα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Telekom Baskets Bonn-ΠΑΟΚ 83-85

Falco Szombathely-Neptunas 97-73

Besiktas-JDA Dijon 65-98

Zaragoza-Brindisi 96-93

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου

19:00 Besiktas-ΠΑΟΚ

19:00 Falco Szombathely-JDA Dijon

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου

21:30 Zaragoza-Telekom Baskets Bonn

21:30 Happy Casa Brindisi-Neptunas

Διαβάστε ακόμη...