Για την ανατροπή με Ολυμπιακό

Απο thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ σήμερα (5/12) το απόγευμα στις 18:00 θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο PAOK Sports Arena στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού του League Cup «Νίκος Σαμαράς» όπου μετά την ήττα του στην Αθήνα με 3-0 ψάχνει μια καθαρή νίκη (3-0 ή 3-1) ώστε να οδηγήσει το παιχνίδι στο «χρυσό» σετ των 15 πόντων.
Πηγή: thessports.gr
Για την ανατροπή με Ολυμπιακό

Όποια ομάδα προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό που έχει ήδη πάρει το... εισιτήριο της πρόκρισης παρά την ήττα από τον Φοίνικα Σύρου με 3-2 (είχε επικρατήσει με 3-1 στο κλειστό του Αγίου Θωμά).

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για τρίτη φορά στην φετινή σεζόν με τον Δικέφαλο να έχει για πρώτη φορά ολοκληρωμένο ρόστερ, πλην του κεντρικού ο οποίος θα αποκτηθεί μετά τις 15 του Δεκέμβρη με τον Κάι Φαν Ντάικ να είναι στην διάθεση του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Κώστα Δεληκώστα και τον Αλέξανδρο Μπούτο να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο πέλμα.

Αυτή είναι η 6η φορά που ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και η δεύτερη συνεχόμενη σε ημιτελικό. Ο Ολυμπιακός έχει 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Διαβάστε ακόμη...