Συνάντηση για την νέα Τούμπα

Από sfina.gr: Το τελευταίο βήμα για την ολοκλήρωση της κυκλοφοριακής μελέτης για τη νέα Τούμπα θα γίνει στα τέλη της εβδομάδας.
Πηγή: sfina.gr
Συνάντηση για την νέα Τούμπα

Την Παρασκευή αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τους μελετητές της κυκλοφοριακής ρύθμισης, με σκοπό την ανάλυση των δεδομένων από τις απαντήσεις που προέκυψαν στο γκάλοπ μεταξύ των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για τον τρόπο πρόσβασης στη Τούμπα.

Το ερωτηματολόγιο συμπληρώθηκε με βάση επιστημονικά δεδομένα και αποτελεί το βασικό εργαλείο για την κυκλοφοριακή μελέτη του νέου γηπέδου η οποία θα πρέπει να εγκριθεί από τον Δήμο Θεσσαλονίκης για να σταλεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος πριν από τις γιορτές.

Στη συνέχεια το Υπουργείο θα πρέπει να την θέσει σε δημόσια διαβούλευση 40 ημερών με τους φορείς της πόλης για να οριστικοποιηθούν τα βασικά χαρακτηριστικά του ειδικού χωρικού σχεδίου της νέας Τούμπας.

Το καλό σενάριο προβλέπει την ανάθεση του σχεδιασμού του γηπέδου σε μεγάλο αρχιτεκτονικό γραφείο του εξωτερικού τον Μάρτιο και την αποστολή ολοκληρωμένου του Ε.Χ.Σ. στα αρμόδια Υπουργεία τον Απρίλιο με Μάιο για την χορήγηση της τελικής έγκρισης.

Διαβάστε ακόμη...