«Ούτε σε γήπεδο γ΄κατηγορίας δεν θα έπρεπε να πλησιάσει ο Μαρινάκης»

Από sdna.gr: Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σχολίασε τις καταγγελίες του Ολυμπιακού περί σχέσεων της ΠΑΕ Ξάνθης με τον Ιβάν Σαββίδη,
Πηγή: sdna.gr
«Ούτε σε γήπεδο γ΄κατηγορίας δεν θα έπρεπε να πλησιάσει ο Μαρινάκης»

τονίζοντας πως είναι αντιπερισπασμός για όσα έγιναν στο «Γ.Καραϊσκάκης» και όσα θα γίνουν στην συνέχεια...
Ο γνωστός δημοσιογράφος, μάλιστα, σημείωσε πως στον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν θα έπρεπε να του επιτρέπεται να πλησιάσει ούτε σε γήπεδο τρίτης κατηγορίας, πόσω μάλλον στην Super League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θεωρώ ότι ο Σαββίδης πρέπει να πει ένα ευχαριστώ στον Μαρινάκη γιατί του μαθαίνει πράγματα που δεν ξέρει καθώς έρχεται από άλλη χώρα. Ο Μαρινάκης έχει ΜΜΕ και δεν φαίνεται πουθενά εκτός από το ONE.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όποίος παίκτης κι αν είσαι εδώ κάνεις το παιχνίδι σου με Fantasy, Missions, Matchcombo & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! Πάτα εδώ!
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει σχέση με την Ξάνθη. Την ομάδα την έχουν δύο σοβαροί επιχειρηματίες και δεν έχουν ανάγκη τον Σαββίδη καθώς έχουν την δική τους οικονομική επιφάνεια. Όλα αυτά είναι ένας αντιπερισπασμός για όσα έγιναν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και όσα θα γίνουν στην συνέχεια. Δεν γίνεται να διαμαρτύρεται για όλους ο Ολυμπιακός, για όλους τους διαιτητές είτε είναι από την Ελλάδα, είτε από την Κίνα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το Νoor 1 είναι μία περιπέτεια, ο καθένας πρέπει να ασχοληθεί με την δική του ομάδα και όχι με του άλλου. Δεν έχω καμία σχέση ούτε με τον έναν ουτε με τον άλλο αλλά θεωρώ ότι ο Ιβάν Σαββίδης και η πλευρά του ΠΑΟΚ είναι αυτή που έχει δίκιο στην συγκεκριμένη υπόθεση. Στον Βαγγέλη Μαρινάκη έπρεπε να μην του επιτρέπεται να πλησιάσει ούτε σε γήπεδο τρίτης κατηγορίας, όχι στην Super League. Πιέσεις δέχονται όσοι δεν είναι αξιοπρεπείς και είναι ευάλωτοι, οι υπόλοιποι δεν έχουν πρόβλημα να φοβούνται για κάτι».

Διαβάστε ακόμη...