Με πίστη για το ”διπλό”

Απο arenafm.gr: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 21:00 την Βόννη στην Γερμανία για την 7η αγωνιστική του Μπάσκετμπολ Τσάμπιονς Λιγκ.
Πηγή: arenafm.gr
Με πίστη για το ”διπλό”

Η ομάδα του Κώστα Χαραλαμπίδη, θέλει την νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού. Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα εκτός του νεαρού Χατζηνικόλα ο οποίος είναι τραυματίας.

Η Βόννη κάνει μια... περίεργη πορεία φέτος αφού παρουσιάζει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε Γερμανία και Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα είναι στην προτελευταία θέση με μόλις μια νίκη όμως στο θεσμό του Μπάσκετμπολ Τσ. Λιγκ κάνει αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις έχοντας φτάσει στο 4-2.

Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετώπισε και πέρυσι την συγκεκριμένη ομάδα με τον κόσμο του να δίνει βροντερό παρόν στις εξέδρες του γηπέδου. Κάτι ανάλογο αναμένεται και σήμερα, κάτι που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να έρθει το πολυπόθητο "διπλό".

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κοζλόφσκις (Λετονός), Μπαλντίνι (Ιταλός) και Μπισουέλ (Γάλλος) ενώ θα υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ Sports HD.

Διαβάστε ακόμη...