Εξελίξεις για Καυτανζόγλειο - Καμία διάθεση ΠΑΟΚ να δει Αυγενάκη

Απο ethnos.gr: ρομολογούνται επαφές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τη νέα διοίκηση του Καυτανζογλείου Σταδίου
Πηγή: ethnos.gr
Εξελίξεις για Καυτανζόγλειο - Καμία διάθεση ΠΑΟΚ να δει Αυγενάκη

Το θέμα του Καυτανζογλείου παραμένει πάντα στην επικαιρότητα προκειμένου να ρυθμιστεί το ζήτημα και να τρέξει το πρότζεκτ της «Νέας Τούμπας». Ωστόσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν σκοπεύουν να συναντηθούν με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για το ζήτημα αυτό μετά από τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και την πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσαν εναντίον του.

Αλλωστε ο υφυπουργός ήταν εκείνος, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να αποφύγει το επικοινωνιακό... φάουλ για την προγραμματισμένη συνάντηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού μόλις δύο ημέρες πριν από το ντέρμπι των δύο ομάδων, προσπάθησε άρον άρον να καλέσει σε έκτακτη συνάντηση τον ΠΑΟΚ για το ζήτημα του γηπέδου.

Στο μεταξύ, η νέα πρόεδρος της διοίκησης του Καυτανζογλείου Σταδίου, Καλυψώ Γούλα, με την οποία ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικές σχέσεις, δήλωσε ραδιοφωνικά στο «Metropolis» ότι δρομολογούνται άμεσα οι συναντήσεις με την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι τιμή για μένα η ανάληψη αυτής της θέσης. Βρισκόμαστε ακόμη σε διαδικασία ενημέρωσης. Η νέα διοικούσα επιτροπή συγκροτήθηκε την Τρίτη σε σώμα και υπάρχουν ζητήματα να επιλυθούν. Για το θέμα του ΠΑΟΚ, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός τοποθετήθηκε και είπε πως πρέπει να δρομολογηθεί. Η προηγούμενη διοίκηση είχε φτάσει σε ένα επίπεδο επικοινωνίας με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και η νέα διοικούσα θα συνεχίσει αυτήν την επικοινωνία. Δρομολογούμε άμεσα συνάντηση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή δεν έχω πλήρη εικόνα και είμαι σε διαδικασία ενημέρωσης. Συγχρόνως τρέχουν οι διαδικασίες για τη Νέα Τούμπα και οι εξελίξεις στα δύο θέματα πρέπει να συνταιριάξουν χρονικά».

Διαβάστε ακόμη...