Η καμπάνια για το PAOKfamily και οι λίγες πιθανότητες βελτίωσης του ρόστερ

Απο basketplus.gr: To παιχνίδι της Κυριακής στο "Γ. Καραϊσκάκης" ήταν λογικό να κρατήσει σε πολύ υψηλά επίπεδα το ενδιαφέρον των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Πάει αυτό (με ότι προηγήθηκε και θα απασχολήσει έντονα πλέον) και η ΚΑΕ είναι έτοιμη να αρχίσει νέες επαφές με τα μέλη της συντονιστικής για να προωθηθεί το "PAOKfamily".
Πηγή: basketplus.gr
Η καμπάνια για το PAOKfamily και οι λίγες πιθανότητες βελτίωσης του ρόστερ

Η δράση που ανακοίνωσαν οι σύνδεσμοι για την οικονομική βοήθεια στο τμήμα μπάσκετ... Ουσιαστικά αρχίζει ειδική καμπάνια από κοινού με τους οργανωμένους, ετοιμάζεται και βίντεο με αρκετούς επώνυμους να κάνουν αναφορά στην ανάγκη στήριξης (Πρέλεβιτς, Βιερίνια κ.α), ενώ στην ΚΑΕ θέτουν και έναν αρχικό οικονομικό στόχο.

Θεωρούν οτι το εγχείρημα θα είναι πετυχημένο εφόσον συγκεντρωθεί ποσό 250-300 χιλιάδων ευρώ, ειδικά με την συμμετοχή φίλων του ΠΑΟΚ που μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά και δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα. Και οι φίλαθλοι έχουν το know how για να κινητοποιήσουν πολύ κόσμο.Το ποσό στόχος-δείχνει και είναι δυσθεώρητο, ωστόσο η μόνη νότα αισιοδοξίας για την επίτευξη αυτού του αρχικά ουτοπιστικού στόχου είναι το οτι η βασική πρωτοβουλία πάρθηκε από τον οργανωμένο κόσμο του ΠΑΟΚ.

Όσο για την βελτίωση του ρόστερ; Για την ώρα δείχνει μακρινό όνειρο. Στην ΚΑΕ σκέφτονται με απόγνωση αυτά τα περίπου 40 χιλ. ευρώ που "κάθονται" και αφορούν τα συμβόλαια Καρρά Καραμανόλη (φυσικά και δεν κατηγορούν τους παίκτες...), ενώ στελέχη της διοίκησης θεωροούν οτι μόνο από την Ελληνική αγορά θα μπορούσε αργότερα να γίνει μια βελτιωτική κίνηση, αφού από το εξωτερικό θα χρειαστούν μίνιμουμ 60-65 χιλιάδες δολάρια για την αντικατάσταση του Εγκεκέτζε, του οποίου το συμβόλαιο τρέχει ανά μήνα και δεν τίθεται θέμα αποζημίωσης στην μη ανανέωση.

Που να γίνει λόγος για τον Λιούις ειδικά αν δεν βρει άλλη ομάδα... Μίνιμουμ 50 χιλιάδες δολάρια...Και μέσα σε όλα αυτά ανά πάσα στιγμή μπορεί η ομάδα να κινδυνεύσει με νέες προσφυγές στο ΒΑΤ ή με αιτήσεις κατάπτωσης εγγυητικής, κίνηση με την οποία απείλησε για το επόμενο 10ήμερο νεαρός Έλληνας για 27000 ευρώ. Μάλιστα αρνήθηκε διακανονισμό, απαιτώντας όλο το ποσό, με την δικαιολογία οτι είναι απλήρωτος στην ομάδα του...

*H αποστολή ανχωρεί αύριο το πρωί (10.10) για Γερμανία λογικά χωρίς τον Χατζηνικόλα που υπέστη σήμερα διάστρεμμα.

Διαβάστε ακόμη...