Βόμβα: Σκέψεις της FIFA να αποσύρει την επιτροπεία από την Ελλάδα!

Από sdna.gr : Συνταρακτικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Βέργης στην εκπομπή «After» του SDNA υπάρχουν σκέψεις σε FIFA-UEFA να αποσύρει την επιτροπεία από το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά από όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Βόμβα: Σκέψεις της FIFA να αποσύρει την επιτροπεία από την Ελλάδα!

Τα όσα συνέβησαν πριν, αλλά και μετά το ντέρμπι του "Γ.Καραϊσκάκης", θορύβησαν για τα καλά και τις διεθνείς συνομοσπονδίες. Εκτός άλλωστε από την επίθεση που έγινε στην αποστολή του ΠΑΟΚ, αλλά και στην αστυνομία από οπαδούς του Ολυμπιακού, υπήρξε "ντου" και στον Χέρμπερτ Χούμπελ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ισπανού ρέφερι.

Το τελευταίο μάλιστα φαίνεται πως ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Βέργης στην εκπομπή «After» της Web tv του SDNA, υπάρχει σοβαρή σκέψη σε FIFA-UEFA να αποσύρουν τα στελέχη τους από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου συμπλήρωσε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, κάνοντας λόγο για επιθυμία και των ίδιων των ανθρώπων της επιτροπείας να αποχωρήσουν, μετά από όσα έζησαν το βράδυ της Κυριακής στο φαληρικό γήπεδο.

Σημειώνεται ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης έχει κληθεί στην Ελβετία για συνάντηση με υψηλά ιστάμενους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Διαβάστε ακόμη...