Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Από paokbc.gr : Λίγο πριν από την 7η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League, σας παρουσιάζουμε τι έκαναν οι ομάδες που συμμετέχουν στον 4ο όμιλο στα εθνικά τους πρωταθλήματα.
Πηγή: paokbc.gr
Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Telekom Baskets Bonn, δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο και ως εκ τούτου παρέμεινε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της BBL, με ρεκόρ 1-7.

Η Zaragoza πέτυχε μία από τις πιο σημαντικές νίκες των τελευταίων ετών, καθώς διέλυσε τη Real Madrid με 84-67 για την 11η αγωνιστική της ACB και παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 8-3. Η Zaragoza προηγήθηκε με ακόμα και με διαφορά 26 πόντων (80-54) στην τέταρτη περίοδο και έφτασε σε μια πολύ εύκολη νίκη επί της πρωταθλήτριας Ισπανίας. Κορυφαίος για τη Zaragoza ήταν Nemanja Radovic με 14 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Dylan Ennis είχε 13 πόντους.

https://vimeo.com/376687841

Στην Ιταλία, η Happy Casa Brindisi κατέρρευσε στην τέταρτη περίοδο και γνώρισε την ήττα από την Trento με 78-67 για την 11η αγωνιστική της LegaBasket. Η Brindisi ήταν στο +2 στο 30΄, αλλά οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα επί μέρους σκορ 26-13 και έφτασαν στη νίκη. Κορυφαίος για την Brindisi ήταν ο Kelvin Martin με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο John Brown είχε 14 πόντους και 10 ριμπάουντ.

H Besiktas δυσκολεύτηκε πολύ περισσότερο από όσο θα περίμενε, αλλά τελικά νίκησε την ουραγό Sigortam με 83-80 και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 4-6. Η Sigortam είχε την κατοχή με το σκορ στο 80-80 13΄΄ πριν το τέλος, αλλά δεν κατάφερε να κάνει επαναφορά και ο Jordan Theodore χάρισε στην ομάδα του τη νίκη με τρίποντο 1.8΄΄ πριν από τη λήξη. Ο Theodore ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 18 πόντους και 7 ασίστ, ενώ ο Shaquille McKissic είχε 16 πόντους.

Στη Γαλλία, η JDA Dijon νίκησε πολύ εύκολα την Le Mans με 100-74 και βελτίωσε το ρεκόρ της στο γαλλικό πρωτάθλημα στο 9-3. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ καθάρισε το παιχνίδι ουσιαστικά από το πρώτο δεκάλεπτο, όταν και προηγήθηκε με 24-5, ενώ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου το σκορ ήταν 52-17. Πρώτοι σκόρερ για την Dijon, η οποία έριξε τα επίπεδα έντασης στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν οι Rasheed Sulaimon και Richard Solomon, οι οποίοι είχαν από 20 πόντους.

https://www.dailymotion.com/video/x7omc6h#tab_embed

Στη Λιθουανία, η Neptunas ήταν ανταγωνιστική στο Kaunas για περίπου 32΄, καθώς δεν είχαν επιτρέψει τη Zalgiris να ξεφύγει στο σκορ, αλλά τελικά έχασε με 100-82. Πρώτος σκόρερ για τη Neptunas, η οποία δέχθηκε επί μέρους σκορ 24-14 στην τέταρτη περίοδο, ήταν ο Gytis Masiulis με 15 πόντους, ενώ ο Deividas Gailius είχε 13 πόντους και ο Andre Williamson 11 πόντους.

Στην Ουγγαρία, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της NBI, η Falco Szombathely πέτυχε την 9η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, καθώς επιβλήθηκε της KTE-Duna με 81-93. Ο Juvonte Reddic ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 18 πόντους, ενώ γενικά η Falco είχε 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Διαβάστε ακόμη...