Ο απροσπέλαστος και… κουλ Ισλανδός

Από sfina.gr : Ο ΠΑΟΚ εκτός από ψυχολογία πρωταθλητή κέρδισε και έναν πολύ σπουδαίο στόπερ στο Καραϊσκάκης…
Πηγή: sfina.gr
Ο απροσπέλαστος και… κουλ Ισλανδός

Ο Ίνκι Ίνγκασον αποστόμωσε πολύ κόσμο χθες στο Καραϊσκάκης. Ο Ισλανδός ήταν καταπληκτικός. Παρέδωσε σεμινάριο για το πώς παίζεται η θέση του στόπερ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Ήταν απροσπέραστος, γρήγορος, πήρε όλες τις μονομαχίες στον αέρα και στο έδαφος και δεν έδωσε περιθώρια στον Ελ Αραμπί να απειλήσει. Τον “εξαφάνισε”, όπως και κάθε επιθετικό του Ολυμπιακού που έπεφτε μπροστά του. Η απόδοση του Ισλανδού άγγιξε την τελειότητα σε όλα τα επίπεδα.

Συνέθεσε ένα άψογο δίδυμοι στα στόπερ με τον Χοσέ Κρέσπο, δείχνοντας ότι απλά χρειαζόταν μερικά παιχνίδια για να αποκτήσει ρυθμό και “χημεία” με τον Ισπανό στο κέντρο της άμυνας.

Το… κουλ ύφος του Ισλανδού μόλις πέτυχε το γκολ επιβεβαίωσε αυτό που ήξεραν όλοι μέσα στην ομάδα. Ό,τι δεν καταλαβαίνει από πίεση. Είναι “κρύο αίμα”. Είναι και πολύ απαιτητικός από τον εαυτό του και από την ομάδα, όπως και οι φίλοι του ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του νταμπλ, στέλνοντας το μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν είναι και πολύ χαρούμενος με την ισοπαλία!

Ο Φερνάντο Βαρέλα βρήκε στο πρόσωπο του 26χρονου διεθνή Ισλανδού έναν πολύ δυνατό συναγωνιστή. Δεν βγαίνει από την 11άδα ο Ισλανδός με τέτοιες εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμη...