Φοβερή κίνηση των Σ.Φ. ΠΑΟΚ για την ΚΑΕ!

Από inpaok.com: Μαζεύουν χρήματα για να σωθεί το τμήμα μπάσκετ οι οπαδοί του Δικεφάλου
Πηγή: inpaok.com
Φοβερή κίνηση των Σ.Φ. ΠΑΟΚ για την ΚΑΕ!

Οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ πήραν μια εξαιρετική απόφαση αναφορικά με το τμήμα μπάσκετ του Δικεφάλου και την κοινοποίησαν μέσω ανακοίνωσης τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» βγαίνουν μπροστά και καλούν τους ΠΑΟΚτσήδες να συμβάλλουν όσο μπορούν οικονομικά για να μπορέσει να ορθοποδήσει το εν λόγω τμήμα.

Μάλιστα, εντός της ανακοίνωσης τους έχουν τοποθετήσει και αριθμούς λογαριασμών από τράπεζες, όπου μπορούν να κατατεθούν χρήματα για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Στις 17/05/2000 το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου μπαίνει για πρώτη φορά στο νέο μας γήπεδο για να δώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του, για τους τελικούς του πρωταθλήματος Ελλάδος. Εκείνη η ημέρα, που περιμέναμε χρόνια ολόκληρα όλοι μας, έχει μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη μας για δύο λόγους.

Ο πρώτος και προφανής λόγος είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου που κυνηγούσε ο σύλλογος για χρόνια ολόκληρα. Το νέο μας σπίτι, είναι πλέον έτοιμο. Το αποτέλεσμα λίγο πραγματικά μας ενδιαφέρει. Πιστεύαμε άλλωστε, πως τα χρόνια που θα ακολουθούσαν θα μας οδηγούσαν σε πολύ μεγαλύτερες αγωνιστικές επιτυχίες.

Ο δεύτερος λόγος, συνεχίζει και μοιάζει με εφιάλτης. Εκείνη η ημέρα, είναι η τελευταία ημέρα που το τμήμα μπάσκετ διεκδίκησε το πρωτάθλημα. Από εκείνη την ημέρα, έχουν περάσει σχεδόν είκοσι ολόκληρα χρόνια. 20 χρόνια στα οποία το τμήμα προσπαθεί να βρει ξανά την χαμένη του ταυτότητα. 20 χρόνια που οδήγησαν το τμήμα ουσιαστικά στην απαξίωση.

Σε αυτά τα 20 χρόνια, πέρασαν διοικήσεις πρωτοδικείου, παίκτες, προπονητές, που όλοι λίγο πολύ προσπάθησαν να κρατήσουν το τμήμα ζωντανό. Σε αυτά τα 20 χρόνια, υπήρξαν αγώνες και χρονιές στις οποίες σημειώθηκαν κάποιες αγωνιστικές επιτυχίες, αλλά υπήρχαν και στιγμές που αποτέλεσαν πραγματική ντροπή για την ιστορία του συλλόγου.

Όλα τα παραπάνω έχουν ένα και μόνο κοινό παρανομαστή. Την οικονομική αδυναμία της ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ..

Εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια, έχουμε κουραστεί να ακούμε πως η ομάδα κάνει εξυγίανση. Έχουμε κουραστεί να αγωνιούμε για το αν θα υπάρχει μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. την επόμενη ημέρα ή όχι.

Το τμήμα πρέπει να επιβιώσει και θα επιβιώσει. Η δεκαετία του 90 και το αγαπημένο μας Παλέ φαντάζει μακρινό όνειρο. Δεν είναι. Είναι απόφαση μας, να στηρίξουμε το τμήμα μέχρι την οριστική επάνοδό του. Είναι ιερή υποχρέωση όλων μας να είμαστε δίπλα του. Είναι χρέος μας, να δώσουμε τέλος στην καραμέλα της εξυγίανσης. Τα χρέη του τμήματος, μπορεί να μην είναι δικά μας χρέη, αλλά το τμήμα είναι δικό μας. Και η δική μας συνεισφορά μπορεί και πρέπει να το επαναφέρει σε θέση να διεκδικεί. 20 χρόνια εξυγίανσης δεν έκανε κανένας. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό, αλλά θα λυθεί σήμερα. Θα λυθεί από όλους εμάς που ζούμε και αναπνέουμε για τα τέσσερα ιερά γράμματα.

Σαν Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. βγαίνουμε μπροστά, όπως είναι υποχρέωση μας άλλωστε, και καλούμε τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. να συμμετέχει στην προσπάθεια που ξεκινάμε για την ενίσχυση του τμήματος. Ως πρώτη κίνηση, προχωρήσαμε στην δημιουργία των ακόλουθων τραπεζικών λογαριασμών:
..................................................

Βασική συνεργαζόμενη τράπεζα και υποστηρικτής της προσπάθειας:

•Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας
Αρ. Λογαριασμού: 3010103527000-9
ΙΒΑΝ: GR26 0990 0100 0030 1010 3527 000

•Alpha bank
Αρ. Λογαριασμού: 857.00.2002002510
ΙΒΑΝ: GR39 0140 8570 8570 0200 2002 510

•Eurobank
Αρ. Λογαριασμού: 0026-0738-01-0200835726
ΙΒΑΝ: GR66 0260 7380 0000 1020 0835 726

•Attica Bank
Αρ. Λογαριασμού: 84946001
ΙΒΑΝ: GR46 0160 7680 0000 0008 4946 001

Παρακαλούμε τους καταθέτες στις 3 τράπεζες πέραν της βασικής συνεργαζόμενης να είναι σίγουροι πως προσθέτουν στην αιτιολογία το hashtag #PAOKfamily
....................................................

Καλούμε όλους όσους αντιλαμβάνονται την κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει φτάσει το τμήμα να συμμετέχουν με οποιοδήποτε αντίτιμο. Σημασία για όλους μας έχει η συμμετοχή, και όχι το ποσό που θα καταβάλει ο καθένας.

Τα χρήματα τα οποία θα συγκεντρωθούν θα πηγαίνουν κατευθείαν στην ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη τωρινών και παλαιών υποχρεώσεων της ΚΑΕ. Είναι άμεση ανάγκη να αντιληφθούμε όλοι μας, πως άλλες λύσεις δεν υπάρχουν. Με την στάση μας, αποφασίζουμε αν θα κρατήσουμε το τμήμα ζωντανό ή όχι. Δική μας απόφαση είναι όχι απλά η επιβίωση του τμήματος αλλά και η μελλοντική του εξέλιξη και πορεία.

Ζητάμε την συμμετοχή όλου του κόσμου. Και το τελευταίο ευρώ που θα κατατεθεί είναι πολύτιμο.

Καλούμε όλους τους επιφανείς και οικονομικά εύρωστους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. να συμμετέχουν και αυτοί ενεργά. Η δική τους βοήθεια, είναι καθοριστική για την επιτυχία της προσπάθειας. Σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.

Όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα, ήρθε η στιγμή που το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου έχει ανάγκη να μετρήσει φίλους. Ήρθε και για εμάς η στιγμή που έχουμε την ανάγκη να είμαστε δίπλα του.

Ευχαριστούμε το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, για την άμεση ανταπόκρισή τους στην προσπάθεια μας. Αποδεικνύουν με πράξεις πως είναι ενεργά μέλη της οικογένειας του Π.Α.Ο.Κ. και τους ευχαριστούμε που είναι οι πρώτοι που καταθέτουν χρήματα στον λογαριασμό ενίσχυσης που έχουμε δημιουργήσει. Δίνουν το παράδειγμα σε όλους μας, η συμμετοχή μας είναι υποχρέωση μας.

Υ.Γ. Ενημερώνουμε, πως στο τέλος του έτους, θα γίνει αναλυτική ενημέρωση από πλευράς ΚΑΕ για το ποσό που συγκεντρώθηκε και για το πώς χρησιμοποιήθηκε.

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ – ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ
ΕΝΙΑΟΣ Π.Α.Ο.Κ. – ΔΥΝΑΤΟΣ Π.Α.Ο.Κ.
ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ – ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ

Μετά τιμής,
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.».

Διαβάστε ακόμη...