Με Ίνγκασον στόπερ στο Καραϊσκάκης

Από sfina.gr: Όλα δείχνουν ότι ο Ίνκι Ίνγκασον θα παραμείνει ως παρτενέρ του Χοσέ Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας και στο Καραϊσκάκης.
Πηγή: sfina.gr
Με Ίνγκασον στόπερ στο Καραϊσκάκης

Το γεγονός ότι ο Αμπέλ Φερέιρα δεν δοκίμασε καθόλου, βάζοντάς τον έστω ως αλλαγή, τον Φερνάντο Βαρέλα στον τελευταίο αγώνα με την Λάρισα φανερώνει το σκεπτικό του Πορτογάλου κόουτς για την στελέχωση στο κέντρο της άμυνας στο Κυριακάτικο ντέρμπι.

Άλλωστε, θα είναι οξύμωρο να βγάλει το Ισλανδό από την 11άδα με βάση τις επιδόσεις του. Στα πέντε τελευταία ματς που παίζει ο Ίνγκασον βασικός ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ (στον αγώνα με τον ΠΑΟ στη Τούμπα), ενώ στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια με Λαμία, Βόλο, ΟΦΗ και Λάρισα η άμυνα εμφάνισε αισθητή βελτίωση με αποτέλεσμα να τελειώσει τα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ κρατώντας το μηδέν στην οπισθοφυλακή.

Συνεπώς με βάση τις βελτιωμένες επιδόσεις της άμυνας, με τον Ίνγκασον στόπερ, ο Ισλανδός αναμένεται να παραμείνει στο αρχικό σχήμα.

Επειδή, όμως, ο 40χρονος Πορτογάλος κόουτς αρέσκεται στον αιφνιδιασμό και στο ρίσκο δεν αποκλείεται να δούμε ξαφνικά τον Βαρέλα στην βασική 11άδα σχεδόν δύο μήνες μετά τον τραυματισμό του στις 6 Οκτωβρίου στον αγώνα με τον Αστέρα στη Τρίπολη.

Από τότε έπαιξε μόνο στο φιλικό στη Δράμα, εντούτοις, είπαμε, ότι ο Φερέιρα είναι απρόβλεπτος.

Διαβάστε ακόμη...