Μπετανκούρ στο PAOK24: «Το αποτέλεσμα τα λέει όλα!»

Από paok24.com:Το «κανόνι» του Δικεφάλου αναφέρθηκε στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις «ασπρόμαυρες» και τη σοβαρότητα που δείχνουν οι πρωταθλήτριες απέναντι σε κάθε αντίπαλο.
Πηγή: paok24.com
Μπετανκούρ στο PAOK24: «Το αποτέλεσμα τα λέει όλα!»


Η επιβλητική νίκη επί του Άρη πριν από λίγες ημέρες στη Νέα Μεσημβρία απέδειξε πως η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Οι παίκτριες του Δικεφάλου πάντως παραμένουν «προσγειωμένες» και η έμπειρη Γκιζέλα Μπετανκούρ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο PAOK24 τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να μείνει σοβαρός μέχρι το τέλος και γιατί όχι να ολοκληρώσει τη σεζόν χωρίς να δεχτεί γκολ!

Αρχικά, για τη νίκη επί του Άρη και την έκταση του σκορ, είπε:

«Ήταν το καλύτερο. Για να είμαι ειλικρινής δεν περιμέναμε ότι θα κερδίζαμε με 5-0. Μας εξέπληξε το γεγονός ότι ήταν μία τόσο εύκολη νίκη για εμάς. Είμαι χαρούμενη που ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά ή μέσω της ζωντανής μετάδοσης, γιατί το αποτέλεσμα έδειξε πολλά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ».

Σχετικά με το αν το γρήγορο γκολ ήταν το «κλειδί» για τη νίκη:

«Αυτή ήταν η οδηγία που λάβαμε από τον προπονητή μας. Να πιέσουμε από το πρώτο λεπτό για να πάρουμε από νωρίς το προβάδισμα και να είμαστε πιο ήρεμες στη συνέχεια. Συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και μέσα σε 30 λεπτά περίπου το σκορ είχε γίνει 3-0 και αυτό ήταν εξαιρετικό για εμάς».

Για το μηδέν παθητικό μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα:

«Για εμάς είναι ένας από τους στόχους της σεζόν, να κρατήσουμε το μηδέν αν είναι εφικτό να συμβεί. Μπορεί να κάνουμε δύο-τρία λάθη σε κάθε παιχνίδι, αλλά δίνουμε μεγάλη προσοχή στην άμυνα και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουμε δεχτεί γκολ».

Σε ερώτηση για το αν ο ΠΑΟΚ δείχνει να μην έχει αντίπαλο και τη φετινή σεζόν:

«Δε θα ήθελα να το πω αυτό. Σέβομαι όλες τις ομάδες και την προσπάθεια που κάνουν. Αλλά η δουλειά που κάνουμε εμείς είναι άκρως επαγγελματική, είμαστε απόλυτα σοβαρές και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Τέλος, για την ευρωπαϊκή πρόκληση:

«Πηγαίνουμε βήμα - βήμα. Έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια να παίξουμε στη σεζόν και πολλά πράγματα μπορεί να συμβούν στον αθλητισμό. Πρέπει να κατακτήσουμε και φέτος το πρωτάθλημα και στη συνέχεια να κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το Champions League της ερχόμενης σεζόν για να παρουσιαστούμε καλύτερες από φέτος και να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Διαβάστε ακόμη...