Το ψυχολογικό προβάδισμα του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης

Από sfina.gr: Κατήφεια επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.
Πηγή: sfina.gr
Το ψυχολογικό προβάδισμα του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης

Το κλίμα στον Πειραιά είναι αρνητικό.

Υπάρχει εκνευρισμός και γκρίνια για την απρόσμενη ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη.

Υπάρχει απογοήτευση από το απόλυτο "ξενέρωμα" στο Λονδίνο, όπου το 0-2, έγινε ήττα με 4-2 από την Τότεναμ.

Υπάρχει προβληματισμός για το ότι περίμεναν στον Ολυμπιακό πως μέχρι το ντέρμπι της Κυριακής θα είχαν πάρει διαφορά από τον ΠΑΟΚ, αλλά τους χάλασαν τα σχέδια οι σπουδαίες νίκες του δικέφαλου και εκτός έδρας.

Υπάρχει ως δεδομένο το ντεφορμάρισμα βασικών ατού του Ολυμπιακού.

Υπάρχει ως δεδομένο το κλίμα αμφισβήτησης στον κόσμο του Ολυμπιακού, που αναγκάζει την ομάδα του Μαρτίνς να παίξει... με την πλάτη στον τοίχο την Κυριακή. Οτιδήποτε άλλο εκτός από την νίκη θα επιφέρει απρόβλεπτες εξελίξεις στο Καραϊσκάκης.

Υπάρχει διάχυτο ένα τεταμένο κλίμα από τον "εμφύλιο" ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στον Σωκράτη Κόκκαλη που δημιουργεί ατμόσφαιρα διχόνοιας στον Πειραιά.

Υπάρχει, τέλος η χαμηλή αυτοπεποίθηση από τα δύο χρόνια χωρίς τίτλο και ο φόβος που γεννά η περσινή κατάκτηση του νταμπλ και η δυναμική του ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά τα γεγονότα προσθέτουν άγχος στον Ολυμπιακό, που αποτελεί σύμμαχο του ΠΑΟΚ και του δίνει το ψυχολογικό προβάδισμα για το ντέρμπι της Κυριακής.

Οι παίκτες του Φερέιρα έχουν το πάνω χέρι για το ντέρμπι. Αρκεί, βέβαια, να αξιοποιήσουν το πλεονέκτημα εντός αγωνιστικού χώρου.

Διαβάστε ακόμη...