Τα δίνει όλα για την πρόκριση η Κ19 του ΠΑΟΚ

Απο sdna.gr: Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο είναι το έργο του ΠΑΟΚ απέναντι στη Ντιναμό, με τον Δικέφαλο να καλείται να τα δώσει όλα ώστε να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα στο Κίεβο για τη διοργάνωση του Youth League.
Πηγή: sdna.gr
Τα δίνει όλα για την πρόκριση η Κ19 του ΠΑΟΚ

Τη Ντιναμό Κιέβου υποδέχεται σήμερα (17:00, PAOKTV) στο γήπεδο της Τούμπας η Κ19 του ΠΑΟΚ, με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στα Play offs του UEFA Youth League.

Αναμφίβολα το έργο του Δικεφάλου δεν είναι εύκολο, ωστόσο όπως σημείωσε και μετά τον αγώνα με την Λάρισα ο Πάμπλο Γκαρσία, «είμαστε ο ΠΑΟΚ και πάμε να κερδίσουμε».

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι:Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Μιχαηλίδης , Παναγιώτου, Θεοδωρίδης, Γιαξής, Καλουτσικίδης, Ντάικο, Γρόσδης, Καραμπέρης, Τάχατος, Τσιγγάρας , Πιπιλιάρης, Πουρναράς, Τσοπουρογλου, Γκορτεζιάνι, Δούμτσης, Τζόλης, Πανιδης, Κούτσιας.

Ο κόσμος των ασπρόμαυρων θα μπορεί από τις 14:00 να παραλάβει πρόσκληση από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας, με την οποία θα μπορέσουν να μπουν δωρεάν στο γήπεδο (σ.σ. με την προσκόμιση ΑΜΚΑ και ΑΤ, εξαιρούνται τα παιδιά κάτω των 12 ετών, για τα οποία δεν απαιτείται προσκόμιση ΑΜΚΑ).

Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση της Τούμπας θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Δικεφάλου, το PAOKTV, δωρεάν για τους κατόχους ετήσιας συνδρομής και σε Pay Per View με μόλις 1,5 ευρώ για όσους θέλουν να αγοράσουν το παιχνίδι μεμονωμένα

Διαβάστε ακόμη...