Τα δεδομένα και η τάση για τις χειμερινές μεταγραφές

Από sfina.gr : Αθόρυβα και μεθοδικά κινείται ο Μάριο Μπράνκο ανιχνεύοντας περιπτώσεις παικτών ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Πηγή: sfina.gr
Τα δεδομένα και η τάση για τις χειμερινές μεταγραφές

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση ποδοσφαιριστή μόνο υπό την προϋπόθεση πώλησης βασικού παίκτη. Διαφορετικά δεν αποκλείεται να πορευτεί ο ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι με το υπάρχον ρόστερ, το οποίο άλλωστε κατά κοινή ομολογία είναι πλήρες.

Η χαλάρωση των περιορισμών του Financial Fair Play θα έρθει μόνο μέσα από μία πιθανή πώληση που θα δώσει την απαραίτητη ευχέρεια κινήσεων στο μεταγραφικό “παζάρι”. Ο Μπράνκο ασχολείται με υποψήφιους στόχους στη μεσοεπιθετική γραμμή, κι αυτό γιατί, οι βασικοί που μπορούν να φέρουν πρόταση αγωνίζονται εκεί και εάν τυχόν πουληθεί κάποιος θα πρέπει να αντικατασταθεί.

Πάντως, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως επειδή ο ΠΑΟΚ και φέτος διεκδικεί το νταμπλ πολύ δύσκολα θα γίνει πώληση εν μέσω της σεζόν, υπό τον φόβο διατάραξης της “χημείας” της ομάδας, που είδε και έπαθε να βρει τα “πατήματά” της με τον Φερέιρα.

Πέρυσι ξεπεράστηκε εύκολα τέτοια εποχή το σοκ της αποχώρησης του Πρίγιοβιτς, αλλά ήταν άλλα τα δεδομένα και οι συνθήκες, αφού είχαμε να κάνουμε με μία ομάδα “δεμένη” επί τρία χρόνια που έβρισκε χωρίς δυσκολίες εσωτερικές λύσεις. Γι’ αυτό η τάση που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι να μην γίνει καμία μεταγραφή τον χειμώνα.

Πλην βέβαια της αγοράς του Μίσιτς!

Διαβάστε ακόμη...